Van kedvetek megválasztani a legszebb gyakorikerdések babát?
Figyelt kérdés
Mostantól kezdve 2 napig lehet a babáitokról képet linkelni, és utána szavazunk és akinek a legtöbb szavazata lesz az nyer.2010. máj. 12. 19:56
11/143 anonim válasza:
Akkor legyen külön fiu és lány az értékelésnél és pontosan ird le hogy kell feltölteni a képet mert szerintem sokak nem tudják ,köztük én sem.
12/143 anonim válasza:
Sajna még belinkelni sem tudom hogy kell????????
13/143 anonim válasza:
Szerintem is jobb ha külön van a fiú lány mert egy fiút és egy lányt nem lehet össze hasonlítani!!
14/143 A kérdező kommentje:
Akkor legyen fiú és lány kategória,írjátok oda a baba nevét.
kepfeltoltes.hu ott a tallozás és kiválazstod a képet amit felszeretnél tölteni,aztán vissza jössz és a komment-be bemásolod a címsort.
2010. máj. 12. 20:23
16/143 anonim válasza:
Szia!
Hol tudom megnézni,hogy kik neveztek????
17/143 A kérdező kommentje:
Igen elég a keresztneve.
Itt tudod megnézni,de eddig senki sem linkelt képet a babájáról:(
2010. máj. 12. 20:38
18/143 anonim válasza:
Akkor én nevezek 7 hónapos, Attila nevű kisfiammal.
19/143 anonim válasza:
feltettem a képet a képfeltöltésre de h kell ide rakni?
20/143 anonim válasza:
Szép kisfiú Attila:)! Hogy kell szavazni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!