2010. februárjában született babák anyukái, hogy vannak?
Szia.
A kislanyom valentin napi baba :)
3380grammal es kn 48-50 centivel a 38.heten.
Nagyokat nevet es sikongat oromeben.
A csorgoket meg nem tudja megfogni, csak ha a kezebe adom, de ugy sem tartja meg sokaig.
Probalgatja a fordulast, de meg nem megy :)
Amit nagyon megtanult, hogy hogyan kell a nyelvet kinyujtani :)
A keze mindig a szajaban es a nyala csorog mindenfele:)
Megtalatuk a kezunket, hogy az milyen jo jatek es az egyik kezevel huzza a masik kezet.Imad pancsolni, es a furdokacsaval csokolozni :D
Imadnivalo.
Most nem tudom hany kilo,de majd 19.-en megirom :)
Ő is imád fürödni, és röhögi, ha a magasba "dobjuk"!
Majad írd meg, hogy most mekkora a kislányod!
huha....akkor mi hatalmasak vagyunk....
9 hetesen volt 6760g es 62-63 cm.Bar nem nagyon nott azota, inkabb ugyesedett.3-6 hos ruhakat vegigeri.Igaz, hogy ducika, de osszu is.Ha el ked maszni szerintem lemegy a kis hurka is, mert apa is nagyon magas es vekony.En is eleg magas vagyok, de igy szules utan vekonynak kicsit sem neveznem magam :S
1.voltam
Mi 23.-án születtünk, délelőtt 10:10-kor, 4290 grammal és 55 centivel. Jelenleg 7 kiló és 65 m. Csak szopizik.
Hihetetlenül türelmes baba. Nagy szerencsénk van vele, mert nem sírós.Nem hasfájós,nem hisztis.
2 hónapos korában letettem a kiságyba aludni napközben hasra, pár percre kimentem a konyhába, majd vissza a szobába, hogy ránézzek, és a hátán feküdt. Meglepődtem, pláne hogy egyedül voltunk itthon :)
A kezét Ő is felismerte, szereti a piros színt, sokat sikongat,nyújtja a nyelvét,gőgicsél, oldalra fordul.Sokat mosolyog. És mint minden babának, Neki is jó az időérzéke, mert ha 5 percet késünk a fürdéssel, akkor problémázik.Na, ez az egy kivétel,amikor sír. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!