Humana Baby Fit 1 tápszer anyatej pótlására?
Figyelt kérdés
7 és fél hónapos a kisfiam. Reggel és este eszik anyatejet, amit este pótolni kellene tápszerrel. Az orvos Humana Baby Fit 1 tápszert írt fel, de most látom, hogy ez antireflux, spec. tápszer. Adhatom neki ezt?2010. máj. 12. 11:19
1/1 anonim 

válasza:

Szerintem adhatod. Ez egy kicsit sűrűbb tápszer, mint a többi, pont azért, mert refluxos babáknak (is)készül. Mi is ilyet kaptunk, mert az én babám eléggé bukós, középfokú refluxa van. Esti pótlásnak kapja, nagyon szereti, gond nélkül megeszi. Nem fáj tőle a pocija és nincs szorulása sem. Csak kellett 1-2nap, míg ráállt a szervezete. Addig volt egy kis kaki gondunk, de most már minden oké vele. Bár az is igaz, hogy az íze szerintem egyáltalán nem banános. De egész finom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!