Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kiságyból rendes ágyba való...

Kiságyból rendes ágyba való szoktatásnál nem állt fel a babátok a "nagy semmibe" kapaszkodva? Ezáltal ugye kipponyanna. és sokat mászkált át hozzátok?

Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 21:03
 1/6 anonim ***** válasza:
nem volt ilyen gond nálunk mikor másfél évesek voltak a csajok akor kaptak méásik ágyat mert akkor már ki tudtak mászni a kiságyból
2010. máj. 11. 21:05
 2/6 anonim ***** válasza:
mi úgy csináltuk, hogy leraktuk a matracot amennyire lehetett és levettük az oldalát a kiságynak. így tudott jönni-menni. aztán kapott egy akkora matracot, ami a rendes ágyába lesz majd jó, most azon alszik. aztán néhány hét múlva megjön az ágya, akkor már nem fog belőle kiesni.
2010. máj. 11. 21:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia.Mi eleve nem használtunk rácsos kiságyat.Nem csináltunk nagy ügyet az alvásból.Amíg kicsi volt úgy 2hónapos koráig vele aludtam a nagy ágyon,Apukája pedig a földön.Majd én és a pici költöztünk a földre,14hónapos koráig.Onnantól egyedül aludt a földön,ha este ébredt mellé bújtam,és vissza altattam,persze néha ott felejtettem magam mellette.2évesen kapta meg a kiságyát,amit apukája készített(asztalos) úgy 30cm-el magasabb mint a matrac amin aludt, mivel már végig aludta az éjszakákat,elérkezettnek találtuk az időt.Ahhoz hogy külön szobában aludjunk,legalább egy év vagy több kell még,de eszébe sem jut mellénk feküdni.Ha felébred éjjel, engem szólongat,cicizik egyet,és szépen vissza alszik,de ez már nagyon ritka.Ha reggel ébred,akkor riadót fúj,és ha fél percen belül nem kelünk fel akkor vagy a könyveivel furakszik közénk hogy olvassunk,vagy ha ez nem jön be neki akkor maxira tekeri a rádiót úgy hogy jobb ha nem ellenkezünk.
2010. máj. 11. 21:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egy gyerek sem hülye, hogy a semmibe kapaszkodjon, en ilyen problemarol meg nem hallotam, pedig eleg sok kisgyerekes csaladot ismerek. Nalunk masfel evesen került le a racs a kisagy oldalarol. 3-4 napig csak a delutani alvasnal utana pedig ejszakara sem tettem vissza. 2szer pottyant le, mindket alkalommal delutani alvasnal, es azert mert a kisfiam sokat forgolodik es szeret az agy szelenel aludni (ami ugye a racs volt amit mar levettem)amikor lepottyant kicsit sirt, de inkabb a felebredestöl, mint a riadalomtol hiszen 2 hetig matracot tettem az agya melle, ha esetleg leesne. Azota semmi baja es megkapta a nagyfius agyat ami magasabb 10centivel, de arrol mar egyszer sem esett le.:)
2010. máj. 12. 00:43
 5/6 A kérdező kommentje:
úgy értem a felállást a "nagy semmibe", hogy feláll(sötétben) és neki dőlne az oldalának ami ugye nincs ott.és akkor bizony jó nagyot pottanna, nagyobbat mintha fekvés közben guról le.
2010. máj. 12. 12:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Ertettem, de amikor felall szerintem erzi, hogy nincs ott semmi, a kisfiam pl a felallashoz is hasznalta a racsot amig volt, hiaba tudott mar magatol is segitseg nelkül felallni, könnyebb volt ugy. Erre irtam, hogy nem hülye egy gyerek sem. Tehat szerintem kizart ez a helyzet, hogy nekidölne a nem letezö kisagyracsnak. Az hogy alvas közben arra hömbölödik mert megszokta a korlatot ami mar nincs ott es lepottyan, az lehet. Sok sikert:)
2010. máj. 14. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!