Normális hogy 6 hónapos menetrendszerűen vészjóslóan sír a szomszédban?
Nekem kisgyermekeim vannak, ebben a korban már egyik sem sírt esti fürdetésnél v ugy hogy mindennap ugyanakkor.
Nappal dolgozom nem hallom, de este minden áldott nap mikor mosogatok ugy sír a szomszédbaba mintha kínoznák vagy nem tudom, de azon a nagyon segítségkérő hangon kb fél orán át.
Nem akarok rémeket belelátni ezért tippelek a fürdetésre. De normális hogy ennyi idősen még minden fürdetés rossz neki? Talán hideg a víz?
Normális párnak néznek ki a szülők ahol szeretet van, de én már gyomorgörccsel mosogatok. Minden áldott nap sír, nem dühösen, nem elkeseredve hanem mérhetetlen jajveszékelve, segítség segítség
Tornaztatas, ful-vagy orrcsopi, furdetes (en kisfiam utalt furdeni ennyi idosen, vegig orditott), kezd fogyni a tej es esti etetesnel zavarja a babat hogy nagyon szivni kell (vagy nappalinal is de akkor dolgozol es nem hallod, szinten ateltem 5 honapos kortol kb. 6-ig).
Ne aggodj, ha bantanak nem orahoz igazitanak! Es a szuros szagu veguszeres beszolasod alapjan Te kicsit kotnyeles vagy...szokj le errol ;)
Köszi, tényleg logikus is :)
A vegyszer csak azért sokkolt mert azzal viszont megjártam..kicsit megtanultam, hogy babakádat és babamosokendőt nem azzal kéne tisztítani..
Vagy vmi mozgásfejlődési geb.sz és minden este tornáztatni kell, ami szörnyű tud lenni.
De az enyém is csak simán hasfájós volt (tudtommal), de órát igazíthattunk volna hozzá. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!