Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj, h a baba kocsit csak 1...

Baj, h a baba kocsit csak 1 iranyba lehet tolni?

Figyelt kérdés
32 hetes terhes vagyok.Mar megvettunk szinte mindent,a baba kocsit ajandekba kaptuk...ujat...olyat amilyet mi valasztottunk,csak sajnos most jottem ra h csak 1 iranyban lehet tolni.Szoval a baba fejenel tolhatom csak...mondjuk van kis ablak felul,lathatom h epp mit csinal...meg amig kicsi ugy is gondolom inkabb a hordozoval fogjuk hasznalni...de szamit ez valamit?vagy nagyon nagy hatrany?
2008. okt. 12. 19:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

szia

nekünk is ilyen van, az ablak épp elég, hogy "nézegesd" mit csinál.amúgy a míg pici volt (nem mintha már nagy lenne ,11hetes ) feküdt benne rendesen, szeretett a kocsiban aludni.ez nyár lévén a napsütés miatt néha hátrány volt, hogy szembe süt a nap, nemtudod megfordítani, de neked nem lesz mostanában verőfényes napsütéses sétád, szerintem. a hordozót mostanában használjuk, miután egyre többett van ébren, nem szeret feküdni, unatkozik, nem lát ki.most a hordozóval sétálunk, ezt élvezi.

szóval én szeretem ezt a babakocsit, nem éreztem nagyon-nagy hátránynak az átfordíthatatlanságát.

boldog babavárást

2008. okt. 12. 20:08
 2/7 anonim ***** válasza:
53%

A kicsi hamar meg fogja szokni, hogy nem lát séta közben. Pláne, hogy az első hetekben csak aludni fog benne. Nekünk sem tolható két irányból, és soha nem is igényelte. A babahordóval viszont én semmi esetre sem ajánlom használni, az nem igazán erre való, és bármelyik gyógytornászt vagy neurológust megkérdezed, az kifejezetten nem tesz jót a kis hátuk fejlődésének, minél kevesebbet tedd olyan valamibe, amiben kicsit is ül (sajnos tapasztalatból tudom, mert nekünk járni kellett tornára).

Ha Téged zavar, hogy nem látod, akkor inkább vegyél a babakocsiba passzoló mózes kosarat, azt be tudod rakni fordítva is. Később pedig már úgyis a látvány érdekli.

2008. okt. 12. 20:24
 3/7 anonim ***** válasza:
51%

Bajnak nem baj...............de : Vannak babák akik úgy érzik biztonságban magukat ha séta közben is látják az anyukájukat, mert ha nem akkor sírnak. Ha süt a nap, vagy nagy a szél sokkal jobb ha tudod változtatni hogy milyen irányban tolod a kicsit hogy minél jobban védve legyen.

A jó babakocsi kényelmes, tágas, jó ha bolygósítható és fixálható nagy kereke van, két irányból tolható, a hidegben téliesíthető, esőben jól védi a babát, ötpontos biztonsági öve van, jól ki van párnázva. Mivel itt a hideg és a tél gondolj bele hogy a kicsit kényelmesen bele tudd tenni egy bundazsákban is, nyáron levehető legyen a felesleges vastag huzat, lehessen átalakítani sportkocsivá, a háttámlája szabadon dönthető legyen....stb. De hol van ilyen babakocsi? - Például a BERGON, amit csak kívánsz olyat választhatsz ( Budapest Szentmihályi út )

2008. okt. 12. 20:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem baj, hogy ilyen a babakocsi. Mi a napsütés ellen úgy védekeztünk, hogy egy textilpelenkát rögzítettünk fel, ruhacsipeszekkel. Felhajtottuk azt a fejnél lévő tetőt, ott volt 2 csipesz, és elöl a tálcán két csipesz. Ha a tiétek nem tálcás, akkor is biztosan lehet valahol rögzíteni a pelus alját.
2008. okt. 12. 20:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Sztem meg fogja szokni ,mivel első perctől kezdve abba lesz csak a szélnél vigyázz nagyon ha lesz,hogy ne vágjon be neki.
2008. okt. 12. 21:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Az enyémet se lehet átfordítani,viszont a tető áthajtható a lábrészhez,így látom őt,ha meg a szél fúj nem éri őt.Amíg nagyon pici volt én ráraktam a hordozót is,és akkor szembe volt velem a baba.Most már 5 hós,és mivel szeret nézelődni nem zavarja,h nem lát engem.De ablak is van a tetején,azt azért ki szoktam nyitni.
2008. okt. 12. 23:42
 7/7 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Amugy masba ninden jo,bolygosithato a kereke ,fixalhato is ....van vedoje is a rossz idore,4 vagy 5 pontba lehet allitani a tamlajat es egesz vizszintesig dontheto,1 kezzel ossze csukhato,5 pontos a biztonsagi ove...szoval ezek mind megvannak csak a azt a buta kart nem lehet atforditani h szembol is tudjam majd tolni az en kicsikemet.

Nagon szepen koszonom meg 1x a valaszokat es azt,h megosztottatok velem a tapasztalataitokat.

2008. okt. 13. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!