6 hónapos fiam utálja a hasán és még nem fordul át, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hónapok óta járunk gyerektornászhoz de még mindig nincs eredmény. Nem akar átfordulni csak a hasáról a hátára, mert a hasán utálja. Igaz koraszülött de így is aggódom, 6 héttel jött hamarabb. Van valamilyen tanácsotok? ti hogyan oldottatok meg hasonló problémát? Előre is köszönöm.2017. márc. 22. 06:53
1/5 anonim válasza:
A korrigált kor szerint 7 hónapos korig ráér. A tied akkor kb 4,5 hónapos korrigált szerint? De gondolom nem hasraütésszerűen vitted gyógytornászhoz, mit mondtak? Lehet normális is. Persze valameddig oké, hogy utál hason lenni, az enyém is utált kb 5 hónapos korig (ő időben jött) aztán elkezdett szépen támaszkodni nyújtott karon, meg egyik kezén könyökölt másikkal tudott nyúlni, de eleinte ez nehéz meló nekik, meg kell magukat tartani.
2/5 anonim válasza:
A lányom is utált hason lenni. Én úgy szoktatam, hogy magamra tettem hason mindig mikor sírt, akkor még hagytam egy kicsit ( énekeltem beszéltem hozzá) aztán átfordítottam.
Mikor már tudott mindkét irányba forogni ( egy héten belül tudta oda vissza) akkor is sokszor nekem kellett visszafordítanom hanyat mert " lusta volt". Inkább bőgött minthogy megforduljon.
De semmi baja nem lett attól h nem " akart" forogni.
3/5 anonim válasza:
Nekem 5 héttel jött korábban a fiam, szintén járunk tornára feszesség miatt, és majdnem 6 hónaposan sikerült megtanítania a tornásznak megfordulni de vissza nem akar. Ő meg annyira szeret mostmár a hasán lenni hogy nem akar visszafordulni akkor sem ha elfáradt inkább sír :( a torna szerintem segíteni fog csak idő kérdése. Remélem jó szakemberhez jársz és segíteni fog.
4/5 anonim válasza:
5 és fél hónapos a kisbabám, 3 hete járok vele gyógytornászhoz. Magától még egyik irányba sem forog, hason lenni nagyon utál és repülőzik meg sír. Itthon is minden nap gyakorlok vele, nem elég a gyógytornásznál. Így sokat fejlődött már. Közben Bowen-technikával ( [link] is kezeli a gyógytornász, az nagyon jót tett neki!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2017. márc. 24. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!