Szégyellnem kellene, hogy cumi van a gyerekem szájában?
Figyelt kérdés
Két hónapos a kicsi, ma összefutottam egy nővel, akivel egy munkahelyen dolgoztunk. Azzal kezdte, hogy "eeezaaaz, jó anyuka, cumit a gyerek szájába!" Aztán beszélt mindenfélét, nekem pedig csak később esett le, hogy milyen hangsúllyal mondta azt, hogy "jó anyuka". Így nem tudtam neki válaszolni erre, pedig bár nem vagyok egy énaztánmegmondomamagamét-típus, de biztos rákérdeztem volna, hogy mirefel ez a hangnem... Mert eddig eszembe sem jutott, hogy az ciki, ha egy pici szájában cumi van. Még ha hat éves lenne, akkor talán, de így?!2010. máj. 11. 16:46
11/13 anonim válasza:
19:06-os vagyok, most már tudom ki pontozott le minket. Elolvastam a válaszokat. Most én is legyek olyan bunkó, hogy visszapontozom? Nem azt mondtuk, hogy elítélendő az ujjat szopni, csak általában a mai cumik már fogszabályzósak, és talán nem tesznek annyi kárt. Én speckó az ujjamat szoptam. Eredmény: 7 éves kórtól 14 éves koromig fogszabályzót kellett hordanom, mellesleg csak úgy tudták helyrehozni nagyjából a fogsorom, hogy kétoldalról kihúztak egy-egy fogamat, máskülönben még ma is 1cm-re lógna ki a számból az első két fogam.
De valószínű hogy nem csak a cumi miatt vagy az ujjszopás miatt lesz valakinek kapa foga, lehet, hogy amúgy is az lenne. Nem akartam senkit se megsérteni.
12/13 Vilcsianyuja válasza:
17:52 vagyok. én csak becsületszavamat tudom adni, hogy nem pontoztam senkit se le, se fel. leírtam a véleményem, ennyi. én is sokszor kiakadok, hogy lepontozzák a válaszomat, mondjuk olyan témában, hogy "te mivel mosod a kakit", odaírok egy márkát, és erre lepontoznak. bocs az offért.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a megnyugtatást! :) Én is csak nézek, hogy mi ez a pontozás itt, én mindenkit felpontoztam. Annak, aki azt írta, hogy nem lát semmi bántót a mondatban: ezért is írtam bele, hogy a hangsúlyon volt a lényeg. De akárhogy is hangsúlyozta volna amúgy, ezt a mondatot nem lehet pozitívnak venni, viccesnek pedig semmi vicceset nem találok benne, ha annak szánta volna.
2010. máj. 11. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!