Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért gyógyszerszagú a lehelete?

Miért gyógyszerszagú a lehelete?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A kisfiam most pénteken kapta meg a 3 hónapos oltását.Az előző kettőnél semmit nem vettem észre rajta, de azóta gyógyszerszagú a lehelete és a szuri helye is be van neki duzzadva.

Előfordul az ilyesmi másnál is, vagy keressem a doktornénit?

Köszi:

egy aggódó mama

2008. okt. 12. 18:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Bár én nem hiszem, hogy a lehelletnek van köze az oltáshoz, de ha be van gyulladva az oltás helye az nem vmi jó. Próbáld meg borogatni és feltétlenül mutasd meg a dokinak! Nálunk nem volt ilyen.

2 fiú anyukája

2008. okt. 12. 21:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Nem feltétlen baj a gyulladás, nem reagálnak egyformán, de attól is függ mióta gyulladt, változik-e, mikor kapta az oltást. De lássa doki, az a biztos! Én megmutatnám! Nektek nem szokták elmondani, hogy milyen hatása lehet az oltásnak, mert nálunk mindig szól a doki, hogy számítsunk-e vmire (láz, aluszékonyság)! Remélem segítettem!
2008. okt. 12. 21:23
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Persze elmondta hogy milyen mellékhatások lehetnek, enyhe hőemelkedés volt is, de a gyógyszerszagú leheletet nem értem.

A duzzanat a lábán nem piros egyáltalán,csak kemény.Egyébként a közérzete teljesen jó szépen eszik és sokat nevetgél.

2008. okt. 13. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!