Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet a babám lehelete...

Mitől lehet a babám lehelete édeskés szagú?

Figyelt kérdés
Anyatejes és már eszik gyümölcsöt, meg egy főzeléket is. Két fogacskája van. Mostanában vettem észre, hogy van egy kis szájszaga, olyan édeskés, de nem mindig. Vajon mitől lehet?
2010. dec. 2. 10:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Az anyatejtől van.
2010. dec. 2. 10:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Remélhetőleg az ennivalótól. De ha nem múlik, vidd el dokihoz, mondd el, mit vettél észre, lehet, hogy beutalja vérvételre, mert az édeskés szájszag cukorbetegségre is utalhat.
2010. dec. 2. 10:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Tejcsiszaga van. En kifelyezetten imadom.
2010. dec. 2. 11:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Én a meggytől vettem észre érdekes finom illatot a szájában evés után :)

Egyébként igen tényleg lehet az anyatejtől is.

2010. dec. 2. 11:05
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy a tejtől lenne, mert eddig nem volt ilyen, egyáltalán nem volt semmilyen szaga a leheletének. Ez kb. 1 hete van, de nem mindig érzem.

Hétfőn megyünk a dokihoz, meg fogom neki említeni. Remélem nincs semmi baj.

Már arra is gondoltam, hogy néha jön vissza neki egy kis büfi, de visszanyeli, esetleg ettől van a szag.

2010. dec. 2. 11:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is észrevettem 18 hónaposomon,nálunk más tünet is volt,lehet visszük egy vércukor vizsgálatra.
2010. dec. 2. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!