Hogy sterilizáltok? Hány cumisüvegetek van?
Nekünk nincs sterilizálónk, így kifőzöm egy lábasban az üvegeket, cumikat ...minden EVÉS UTÁN. A vizkő ellen mit tehetek? ecetet önthetek bele? persze utána lemosnám..Ti hogy csináljátok?
4 hós baba anyukája
Én is sterilizáló folyadékot használok. Chicco, 1 literes, és nagyobb hipermarketekben általában 1000 ft körül van. Kisebb üzletekben nem szégyellnek érte 1400 ft-ot sem elkérni... :(
Egyébként van rajta adagoló kupak, és le van írva az adagolás. 20-30 percig áztatod benne a dolgokat, aztán leöblíted, és kész. Az elkészített oldat 24 óráig használható fel.
Én is a Chicco-t használom.Az Auchanban vettem.Annyiért, amennyit előttem említettek.Nagyon sokáig elég.
Cumisüvegből elég a kettő szerintem.Az egyik a vizes, a másik a tápszeres.Amiben forralom a vizet, azt ecettel vízkőtelenítem.Vízbe ecetet öntök, felforralom, majd utána forró vízzel jól kimosom.A termoszt viszont citrommal vízkőtelenítem.
Én a cumisüvegeket nem sterilizálom minden evés után (babám egy hónapos kora óta).Csak forró vízzel jól kimosom, és hetente egyszer sterilizálok.A kórházban mondták, hogy így csináljam.
én, amíg 4 hónapos nem lett a lányom minden reggel kifőztem a csumisüvegeket, azóta már csak hetente. Én is szinte forró vízbe mosom el.
kevés citromlevet tehetsz a főzővízbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!