Avent kézi mellszívót hogyan sterilizáltok?
mi nem költöttünk ilyesmire ...
fogtam egy lábost tettem bele citromos vizet felforraltam és teljesen szétszedtem a mellszivót ugy főztem 5-10 percig gyenge lángon aztán egy friss vasalt tex. pelenkára kiszedtem és hagytam megszáradni..
nem bonyolult és a második után már gyorsan ment az összerakás is...
De ha folyadékkal sterilizálsz nem lesz baja a szilikonnak se.
Én is vagy mikrósat vagy elektromosan használok. A csillag alakú alkatrészt és a nyomókát is beleteszem, semmi baja egyiknak sem, tökéletesen működik már 5 hónapja.
A Chicco citromos folyadék is jó, csak nagyon le kell öblíteni, van aki csak ezt használja mindenre. Nem véletlen van ráírva, hogy 0+ hónaptól ajánlott, ha bármi káros lenne benne, akkor nem ezt írnák rá.
Jó babázást!
Nekem is ilyenem van. Chicco-s folyadékot használok,mindent ezzel sterilizálok. Tényleg van citromos illat utána, de olyankor öblítsd le jobban! Éna ddig folyatom rá utána a hidegvizet, amíg már azt az illatot nem érzem.
Ha a szilikon részeken marad egy kis illat ezek után is, akkor azt hagyom, a babámnak a 9 hete alatt semmi gondot nem okozott. :)
Köszönöm a válaszokat!
Mindenkinek jó babázást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!