Milyen cumisüvegetek van?
Figyelt kérdés
Az első babánknál nuk kisvakondosakat vettem 125ml-st és 300ml-t.Most a Mam-ra gondoltam.De van az a ferde cumisüveg : [link] az alakja ilyen de azt hiszem nuby.arról mik a véleményeitek?Mondjuk a fiam egyiket se hazsnálta mert anyatejes volt és csőrösből ivott utána már.Vagy felesleges előre cumisüveget venni?2011. márc. 24. 14:07
1/11 anonim válasza:
Nekünk MAM-os van és én teljesen meg vagyok vele elégedve!!! :) Én megvettem előre, úgy voltam vele ki tudja mi lesz. Ha meg nem kellett volna, akkor elraktam volna. Ennyi
2/11 anonim válasza:
Ha az első babánál sem kellett, akkor szerintem kár beruházni rá. Nincsenek meg azok, amiket akkor vettél? Szükség esetén jók, aztán majd ráérsz gondolkozni, ha mégis kell.
(Nekünk egyébként a Tommee Tippee vált be.)
3/11 anonim válasza:
mi 1db cumisüveget vettünk előre, szerencsére nincs rá szükség. örülök, hogy nem vettünk sokat.
4/11 anonim válasza:
Nuk vakondos...hasfájós babának kifejezetten azt ajánlotta a doktornénink.
5/11 anonim válasza:
nekunk Tommee Tippee van.nagyon bevallt.olyan a formaja mint a mellbimbonak.vettem Avanteset is de azt nem szereti
6/11 anonim válasza:
Tommee Tippee van és ami még nagyon jó, a Dr.Browns cumisüveg. Mi külföldön élünk, nem tudom otthon kapni-e ilyet? Kifejezetten úgy van alakítva, mintha ciciből szopizna a kicsi, érdekes szelep van benne, hasfájás megelőző, meg egy kicsit meg is kell dolgozni érte, pont mintha szopizna. Itt 10-15 euro egy 250 ml, mi ezt a kettőt szeretjük.
7/11 anonim válasza:
Nuk vakondos, meg Nuk kicsi rózsaszín
De nem nagyon használjuk
8/11 anonim válasza:
Tommee
Avent és Mam
Mindhárom nagyon jó szerintem.
Volt ilyen ferde cumisüvegünk- na abból sosem ivott egy kortyot sem. Nem tudom, hogy miért?? :-D
9/11 anonim válasza:
Még a terhesség alatt vettem Aventet, 2 méretet. Kár volt!
A kislányom a mai napig nem tud inni belőle, fuldoklik a hosszú szívókától.
A MAM mellszívóhoz adtak 2 cumisüveget. Ez bejött!
És a Mam cumisüvegek már "önmagukat" sterilizálják, nem kell hozzá ilyen nagy mikrós sterilizálós "doboz".
Szóval én a Mam-ra szavazok!
10/11 anonim válasza:
Tomme T. cumisüveget fogadja csak el. Meg az aventosat, de azt se szereti annyira.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!