Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van aki nem adatja be a...

Van aki nem adatja be a babájának a védőoltásokat?

Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 12:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mármint a kötelezőkre gondolsz?

Azért elő is állítanak, ha nem adatod be...

Én személy szerint a kötelezőkön kívül 2 oltást adattam be, a Prevenart és a Neiss-vakot.

2010. máj. 11. 12:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
a kötelezőket? hát azokkal szerintem senki nem játszik. elég súlyos következményei lehetnek, hha megtagadod a beadatást.
2010. máj. 11. 12:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak kötelezőkkel oltattatom. Mást nem kapott eddig. 18 hónapos.
2010. máj. 11. 12:42
 4/8 anonim ***** válasza:
7%
Meg lehet csinálni, hogy ne kapja meg a kötelezőt. Az orvosok egy része már rájött, milyen nagy baj, hogy olyan oltásokkal is szúrjuk a babákat, miket sehol máshol Európában már nem használnak, meg az USA-ban sem. Sok oltásnak jóval több kára van, mint haszna! Az én babám se kapott meg mindent. Nem egyszerű, de megjátszható.
2010. máj. 11. 12:44
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
aki nem teszi azt én simán leültetném, kiskorú veszélyeztetése miatt. egyrészt a saját gyereke is megbetegedhet BÁRMELYIK oltással elkerülhető betegségben, másrészt az enyémet is veszélyezteti az oviban.
2010. máj. 11. 12:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
"Múlt csütörtökön bíróság ítélkezett egy olyan ügyben, amikor a szülők nem engedték beadatni gyereküknek a kötelező védőoltásokat. Az érintett szentesi édesanya 8 hónap börtönbüntetést kapott két évre felfüggesztve. Ennek ellenére továbbra se hajlandó beoltatni gyerekeit, akik az oltások hiánya miatt óvodába, iskolába se járhatnak. A szentesi család nem akart nyilatkozni az [origo]-nak az ügyben arra hivatkozva, hogy sokan meghurcolták őket." Nem érdemes kockáztatni, hogy a kötelezőket nem adatod be: Ha nincs beoltva a gyerek a kötelezőkkel, nem mehet semmilyen gyermekközösségeb sem!!!!! Egyébként a választhatók közül egyedül a Prevenárt adattam be. A kislányom 20 hónapos.
2010. máj. 11. 12:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

nem. nem játszható meg, mivel az ÁNTSZ minden baba minden oltását nyilvántartja, ami kötelezően beadandó. x hónap után felszólítanak, majd mehetsz a bíróságra. de hangsúlyozom, ezek csak a kötelező oltásokra vontakoznak. a magyar oltási rend pedig messze a legjobb egész Európában... sőőőt.

(2.)

2010. máj. 11. 12:46
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
12.46-os! így ahogy írtad...
2010. máj. 11. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!