Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen gyakran mennek szüleite...

Milyen gyakran mennek szüleitek/párotok szülei a gyereketekhez?

Figyelt kérdés
Mondjuk kb. hányszor egy héten? És meddig maradnak? (persze ez attól is függ, milyen messze laknak)Sokalljátok vagy keveslitek ezt az időt? Párotokkal nincs ebből konfliktus?
2010. máj. 11. 11:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Anyuék általában estig dolgoznak, így hétköznap viszonylag ritkán találkozunk. Ha tehetik, és nem végeznek későn, akkor beugranak egy órácskát unokázni hétközben is, de ez elég ritka. Hétvégén általában mi megyünk hozzájuk és olyankor legalább fél napot együtt vagyunk, van, hogy mindkét nap megyünk, vagy jönnek ők.

Párom anyja szerencsére elég messze lakik, rá még a párom se bízná egy percre sem a gyereket.

2010. máj. 11. 11:27
 2/11 anonim ***** válasza:
Anyósomék eleinte naponta jöttek ellenörzést tartani amíg a párom benem sokalt!Anyósom mindig mindenbe beleszólt!
2010. máj. 11. 11:34
 3/11 anonim ***** válasza:
17 hós a lányom. Apósom sose jön, anyósom talán 3-szor volt itt 2 órát. Mi megyünk át inkább, kb havi 1-szer 1-2 órát. Közel laknak, kb 20 perc kocsival. Elég is ennyi. Férjemnek is elég ennyi belőlük. Nincs konfliktus.
2010. máj. 11. 11:43
 4/11 anonim ***** válasza:
anyámék itt laknak,így ők naponta találkoznak,anyósomhoz meg naponta le viszem a gyereket,ha még sem,akkor ő jön.nincs semmilyen konfliktus a párommal ebből,a gyereknek szüksége van a nagyszülőkre még akkor is ha olyan hogy nem bíznám most még rá valami miatt.
2010. máj. 11. 11:50
 5/11 anonim ***** válasza:

Egyik hétvégén egyik nagyinál vagyunk, másik hétvégén a másiknál. Így kedvükre babázhatnak. Hétközben is előfordul, hogy felugranak 1-2 órára, nem zavarnak.

Ez így igazságos. Meg kell adni a gyereknek a lehetőséget, hogy ugyanolyan jó kapcsolata lehessen mindkét oldalról a nagyszülőkkel. Aztán majd ő eldönti, ha nagyobb lesz.

2010. máj. 11. 11:55
 6/11 anonim ***** válasza:

Anyósomék Pest mellett laknak, mi Budán és a szüleim 250 km-re. A szüleim havi egyszer jönnek általában pár órára. Anyósomék havonta 2-3 alkalommal szoktak jönni vagy mi megyünk hozzájuk.

A szüleimmel van konfliktus, mert állandóan reklamálnak, hogy anyósomék többet látják a babát. Férjemmel nincs ebből semmi gond.

Szerintem anyósomék jöhetnének gyakrabban, mert nyugdíjasok és közel laknak, de én nem erőltetem.

A szüleimnek már nehezebb, bár ha akarnának ők is tudnának sűrűbben jönni.

A fiam nem szeret autózni, úgyhogy mi 8 hónap alatt az én szüleimnél 1szer voltunk csak.

2010. máj. 11. 12:06
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Apám 10 metró megállóra lakik,a 18 hónapos kisebbek fiamat idáig 3x látta:(,nyugdíjas,nem ér rá...

Anyósomékhoz mi megyünk,mert vidéken,jó levegőn laknak,a nagyobbik minden évben náluk van 1-1,5 hónapot.

Nem is tudnának jönni,mert egyrészt kicsi a lakásunk,másrészt velük élnek a 90 év feletti dédiék,akik elég betegesek,és nem lehetne őket egyedül hagyni.

2-3 havonta megyünk hozzájuk

2010. máj. 11. 13:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 1 utcával laknak feljebb anyuék, ráadásul apukám 1 utcával dolgozik lejjebb mint ahogy lakunk :) Apukám minden nap bejön munkából hazajövet a 14 hónapos lányomhoz, anyukám viszont sokat dolgozik, így van hogy 1 héten 1x tud beesni pár percre, viszont ha akarom minden nap átbiciklizhetünk. Férjem szereti a szüleimet, inkább őket tartja sajátjának mint az anyját.
2010. máj. 11. 13:54
 9/11 anonim ***** válasza:

Nálunk mi megyünk. Anyósomék falun laknak, hozzájuk 2 hetente megyünk egész hétvégére, anyukámék 5 percre laknak tőlünk, hozzájuk hetente többször is megyünk. Kisfiam imádja a nagyszüleit mindkét részről.

Egyszer jegyezte meg a férjem, hogy így jobban fogja szeretni az én szüleimet a fiunk, de szerintem ez butaság.

2010. máj. 11. 14:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Sajnos ritkán találkozunk mindkét nagyszülővel,pedig egyik sem lakik túl messze anyuékkal is anyósomékkal is max 2x egy hónapban.Akik sokat tudnak talizni becsüljék meg és azt is hogy ezáltal a babó biztosan nem fél nem kell oldódnia és megmarad velük.Sajnos nálunk a ritka találkozások ennek ellentétét eredményezik.
2010. máj. 11. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!