Anyatejes babanal kövessem a harom orankenti etetest vagy igenye szerint szoptassak?
Figyelt kérdés
2017. márc. 15. 14:39
11/11 anonim válasza:
Manapság már sok ,,ciciztető állomás" van úgy hogy ez nem jelenthet problémát☺ az első kérdésre a válasz, hogy igény szerint etesd! 1 felnőtt embernek elvileg 5 étkezés kellene napi szinten, nos én. Pl.2x eszem a párom. Legalább 6x. Ne hogy már az orvos mondja meg, hogy mennyire Van szükség a te tejebből? ! Meg aztán. Mi van ha kevés ideig ciciztetted? Vagy ha Pl csak nyamnyogott rajta és közben félig aludt?! Akkor éhes maradt ☺ de amúgy láttam írtad, hogy has fájós, nem biztos! Az én picim is nagyon sokat sírt amikor született és csak cicin nyugodott meg, de hamar ki derült, hogy hiába volt rengeteg tejem, ő nem jo technikával szívta és el is aludt 😦ez volt a sírás oka, nem a has fájás!!!! Úgy hogy át kellett állnunk a tápszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!