Vilagos zold szeklet normalis anyatejes babanal?
Figyelt kérdés
5 hetes igeny szerint szoptatott. Napi 3-5 kakija van, neha aranysarga de neha vilagoszold szinu kenocsos allagu. Normalis?2017. febr. 10. 18:51
1/10 anonim válasza:
ha tul eszik magukat akkor szoktak zoldet kakilni. ha a szokasostol nagyobb mennyiseget bukik amikor zold a szeklete, akkor valoszinu csak tulevesrol van szo. de ha rendszeresen zoldet kakil az ugy tudom nem jo
2/10 A kérdező kommentje:
Hajlamos nagyokat lakmarozni, es olyankor sokat bukik is. Biztos csak tuleszi magat. Koszi!
2017. febr. 10. 19:42
3/10 anonim válasza:
Igen, pláne ahogy írták, sok bukással együtt nagy eséllyel túleszi magát. De ha baj lenne mindig zöld lenne neki.
Hadd jegyezzem meg, nekem a tejallergiás fiam zöldet kakilt de nem ám ritkán, hanem mindig. Kivétel nélkül.
4/10 A kérdező kommentje:
Vilagos almazoldet? Es miutan elhagytad a tejtermekeket hogy alakult a szeklet?
2017. febr. 10. 23:00
5/10 anonim válasza:
Elég világos volt és nagyon híg. Utána sárga lett. Tényleg azt gondolom, hogy neked nem kell ettől tartanod, mert azt írod csak néha zöld és kenőcsös állagú.
6/10 anonim válasza:
Persze, normális. Nálunk is így volt és rá is kérdeztem a dokinál. Ha megnyugtat, beszéld meg vele Te is, nincs vesztenivalód.
7/10 anonim válasza:
Nekem azt mondta a védőnő, hogy ha túl sok édességet eszek, akkor attól lehet zöld. simán édességre nem reagál, kivétel a nutella. na attól 2 napig zöldet kakil a kis manó :)
8/10 A kérdező kommentje:
Tyű, az bizony lehet. Allandoan edesseget ennek miota szoptatok. Leallok par napig, hatha az a gond. Koszi
2017. febr. 12. 09:12
9/10 anonim válasza:
7es vagyok, majd írd már meg, hogy valóban az volt-e a gond?
10/10 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es. Egy par kaki ismet sarga. Nem tudom igazabol minek a hatasara, nem ettem tegnap annyi edesseget sem, de kap probiotikumot is a hasfajasra meg elkezdem rendszeresebben etetni, mert aktalaban az igeny szerinti szopi nala azt jelentette hogy orankent cicizett.. szoval nem tudom mitol volt...
2017. febr. 15. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!