Vennél egy 20 hós és újszülött mellé IKERKOCSIT?
nem lesz eleg, mindenkeppen kell egy dupla babakocsi, mert nem lesz kepes hosszu tavon allni vagy menni, arrol nem is beszelve, hogy neki a leglassabb tempod is futas lenne es nem fogsz haladni, a boltokban pedig nem gyozol majd utanna futkosni
2010. máj. 10. 21:33
azért a tesókocsi sem 100%-is megoldás mindenre. nekem 17 hónap van a kettő között, de a nagynak az esernyőkocsi, a kicsinek a kendőbe felkötős módszer sokkal jobban bejött, mint a tesókocsi. Nehéz vele közlekedni, nehéz tolni, és így is nehéz bejutni a boltokba
2010. máj. 10. 21:37
szerintem az attól függ, hogy mennyit mászkáltok és milyen távra. Ha jól számolok ősz körül szülsz, egy újszülöttel minimum 2 hó szobafogság, utána itt a tél, mikor nem jellemző a babakocsi rally (((:. Tehát a nagyobbik már majdnem 2 lesz mire kell vmi megoldás. Szerintem bőven elég a testvérfellépő. De ha mégsem akkor bőven ráérsz kocsit venni, mire már aktiv leszel a kicsivel.
2010. máj. 10. 21:39
Szerintem szükségetek lenne egy ikerkocsira,vagy testvérkocsira.A nagyobbik babátok is annyira kicsi lesz még akkor is,hogy nem fog tudni veletek sétálni,az apró lábacskáival.Cipelni sem fogod tudni,mikor tolod a picikét.Nem lenne könnyű ilyen kocsi nélkül szerintem.
2010. máj. 10. 21:42
5/15 A kérdező kommentje:
21:39 Szobafogság? Télen nem megy az ember sehova? Mert én ugyanúgy napi 2-3 órákat voltam kint most télen is a kicsivel, meg programokra járunk (Ringató, torna, játszóház, stb.) mi nem vagyunk ilyen otthonülősek, még télen sem. Napi szinten pár órát tuti lent leszek mindkettővel.
Nem vennék, mert tényleg azzal sehova sem tudsz bejutni. Ahogy az egyik válaszoló írta, a nagyot sportkocsiba, a kicsit hordozókendőbe.
Azzal meg nem értek egyet, hogy ősszel az újszülöttel 2 hó szobafogság, én szeptember végén szültem a fiamat, 1 hetesen már 20 percet sétáltunk, télen meg 1-1,5 órákat, a mínuszban is legalább fél órát.
2010. máj. 10. 21:46
7/15 A kérdező kommentje:
utolsónak: húú, akkor megnyugodtam. mi is az elsővel pár hetesen már vendégségeztünk, vásárolni jártunk vele, 3 hósna már nyaralni mentünk, nálunk szó sem volt begubózódásról azért mert gyerekünk született és a tél sem kifogás, mert én uúgy órákon át altattam babakocsiban télen, bokáig jártam a lábam :DDDD
Egy dologtól félk csak, van mei-tai-om és kendőm is, tudok is ügyesen kötni, a "nagy" is imád hordozva lenni csak félő, h télen a jégen elcsúszhatok a kicsivel ha magamra kötöm. csak emiatt parázok a kocsi+hordozás kombótól, különben ez lenne az evidens.
nézd meg az első mondatom: attól függ mennyit mászkáltok és milyen távra... szerintem nem könnyű egy igény szerint szoptatott gyerekkel meg egy kicsivel a közlekedés, alvásidők összehangolása, etetés, stb. Nálunk akkora volt a hó, hogy még én sem tudtam haladni. Szerintem egy testvérfellépőt kicsi befektetéssel ki lehet próbálni, és ha nem jön be, akkor jöhet a nagy kocsi. De lehet hogy addigra a nagy már meg sem akar maradni benne. Isten ments hogy bárkit szobafogságra buzditsak, de nekem ez a tél az volt )):
2010. máj. 10. 22:11
Lehet kapni olyan testvérfellépőt, amire fel tud ülni a nagyobb gyerkőc.Így ő is kényelmesen utazik.Ha elfárad leül, de állhat is.
2010. máj. 10. 22:30
hova mennel annyit 2 ilyen pici gyerekkel?egy ujszulott melle egy nagyobb teso,en nem tennem mivan ha megnyomja veletlen.
2010. máj. 11. 07:21
Kapcsolódó kérdések: