Ti fürdetnétek mosogatóban a gyereket?
Én még sose hallottam ilyenről korábban, de a neten rengeteg ilyen kis videót látok. Szinte az összes babafürdetős videónál a mosogatókagylóban fürdetik a babát. Kicsit fura. De végül is praktikus. Magasan van, nem kell hajolgatni. Bár én kicsit kicsinek látom.
Ez a termék volt a videóban, amit most láttam. [link]
Ahogy nézem a képeket, azokon is mind mosogató vagy mosdókagyló van.
Ez valami amerikai szokás egyébként? Mert sok olyat is láttam már neten és filmekben, hogy a mosogatóban mosnak hajat, ott borotválják a lábukat.
Látom még jött sok válasz.
Én mindenkinek zöldet nyomtam, mert tényleg érdekelt, hogy mások mit gondolnak róla.
Én pont most gondolkodom, hogy mi hogyan lesz majd, ha jön a baba. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy a babakádat x liter vízzel emelgessem. Pl. egy császár után. Sajnos már volt műtétem korábban, úgyhogy tudom, hogy milyen felvágott hassal, és pont a korábbi problémák miatt esélyes is a császár.
A mosdókagyló nálunk kicsi. És ahogy írták mások is, ott nálunk is fix csap van.
A mosogató viszont annyira kényelmesnek tűnik. És pont jó magasságban is van, nem kell hajolgatni.
De majd meglátjuk még addig :)
Babakádat ti szoktátok úgy használni, hogy a nagy kádba teszitek bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!