Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet csömöre a tejitaltól...

Lehet csömöre a tejitaltól egy 1.5 évesnek? Tapasztaltak?

Figyelt kérdés

Idaig szépen megitta a reggeli es esti adagjat,210-240 ml-t.

Tegnap reggel immel-ammal de ittam. Este csak a felet, ma reggel pedig 2 kortyot.

Ez csak valami atmeneti hobort vagy pápá tejital?

Sajnos a tejet nem issza, max reggelihez par korty kakao, joghurtok 3-4 kanal es kesz.

Engem ez aggaszt, hogy igy hogy jut majd a kello tapanyaghoz....

Probaltam masik felet azt se issza, aztam masik uvegbol de ugyse, se csoros itatobol...

Igaz, most a szemfogai jonnek, attol lehet ez? De mast szivesen eszik es iszik! Tanacstalan vagyok

2017. márc. 12. 13:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet csomore, o is emberbol van. 1.5 evesen mar szinte barmit ehet, vitaminbol is nagy a valasztek.
2017. márc. 12. 23:39
 12/14 anonim ***** válasza:
nálunk is ugyanígy volt, pont ebben a korban, ő akkor már iszogatott pohárból, de a tejitalt még csőrös itatóból kapta. Egyik napról a másikra nem volt hajlandó meginni, végül kipróbáltam a sima tejet, és pohárból, azt megitta, azóta is (4 éves). Én arra gondolok, hogy egyrészt ő akkor már a poharat preferálta, tehát abból akart inni, viszont azért a tejital picikét szagosabb, mint a sima tej és ezért nem tetszett neki, de a sima tejjel már nem volt ilyen problémája.
2017. márc. 13. 08:55
 13/14 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszt.

Probaltam bogrebol es szivoszallal, ugy ivott kb 100 millit de azt is 10 perc alatt. Csorosbol se issza meg. A sima tejet sem...

A teat viszot megissza cumis uvegbol. Nem cukros, nem instant, meg mielott valaki letamadna.

Ami baj ugye, hogy ez annyival kevesebb a napi folyadekbevitele.

2017. márc. 13. 13:36
 14/14 A kérdező kommentje:
2 nap szunet utan ujra issza!:) ha esetleg valaki erre teved
2017. márc. 18. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!