Vannak "Babysitter" témában tapasztaltak?
Nekünk óriási szerencsénk van! Összebarátkoztunk a szomszéd csajjal, a gyerekek is kedvelik. Aztán egyszercsak valahogy felmerült, hogy hosszú évek óta bébiszitterkedik, csak nem akarta mondani, hogy nehogy nyomulósnak tűnjön! Hát, nekünk így lett egy cuki bébiszitterünk.
Egyébként hirdetés alapján sosem fogadnék fel senkit. Mindenképp csak olyat, akit ismerős jó szívvel ajánl.
2 gyerekünk van (a "nagy" 3 éves, a pici 13 hós), mindkettőre vigyáz bébiszitter 3-4 hónapos koruk óta.
Mi ismerősöknél, barátoknál kérdeztünk körbe és ők ajánlották azt a lányt, aki bevált.
Először csak elhívtam, hogy ismerkedjenek, akkor itt voltam én is, ez 4-5 alkalom volt, azért pénzt sem akart elfogadni. Közben fokozatosan vette át a dolgokat, etette, pelenkázta, öltöztette, stb. Utána elvitte fél órákra sétálni és végül ott tartunk most, hogy heti 2x2 órát van a gyerekekkel. Van, hogy itthon vannak csak, de el is viszi őket bárhová, ha kérem.
De van, hogy külön is hívjuk, mert olyan helyre megyünk, ahová őket nem akarjuk vinni, azt egy héttel hamarabb jelzem neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!