Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vigyem ezzel orvoshoz?

Vigyem ezzel orvoshoz?

Figyelt kérdés

Egesz nap folyik az orra napok ota. Napi 6x kiporszivozom, mindig teli a tartaly. Viszont nincs laza, egesz nap jatszik, tombol, rendesen eszik. Ejszaka horkol mint nagyapam, de egyszer sem kel fol.

Viszont tenyleg nagyon folyik az orra, szoszerint folyik az arcan, hiaba torolgetem,porszivozom 2 orankent sos vizes sprayel.7. honapos.

2017. márc. 7. 15:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én pont emiatt hívtam fel a gyerekorvost (4 hónapos), átlátszó, vizes váladékot szívok az orrából, már amikor tudok. Láza, hőemelkedése neki sincs.

Megnézte az orvos, a Nasivin orrcseppet ajánlotta, 0-1 éves korig lehet használni, illetve Cebion C-vitamint.

Ameddig láza nincs, eszik rendesen, és nem köhög, nincs gond.

2017. márc. 7. 15:22
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
A sos vizes oldat csak lazitja a taknyot, a nasivin az ami csokkenti az orrnyalkahartya duzzanatot vagy mit es az csokkenti/visszatartja az orrfolyast.
2017. márc. 7. 16:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Orrszívás előtt sós orrspray (fellazítja), közvetlen utána Nasivin orrspray (összehúzza az orrnyálkahártyát) és kapjon mellé cebion cseppet. Amíg más tünet nincs én nem feltétlenül vinném orvoshoz.
2017. márc. 7. 17:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha szintelen, vizes a takony akkor nem vinném.
2017. márc. 7. 17:37
 5/7 anonim ***** válasza:
A lányomnak fogzáskor volt ilyen tünete. Megnövekedett a nyál mennyisége és mindenhonnan dőlt belőle. Egyébként remek volt a hangultata, így csak porszívóztam, törölgettem.
2017. márc. 7. 18:10
 6/7 A kérdező kommentje:

Koszi mindenkinek!

Amugy elviszem, de csak hogy meghallgassa a tudejet hogy nem kezdett-e rahuzodni. Ugy hallottam van vmi horghurut virus.

2017. márc. 7. 19:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Ugyanígy volt a kisfiam, csak orrfolyás, jókedv, jó étvágy.Nem volt láza, egyet sem köhintett.Elvittem a dokihoz aki azt mondta, hogy hall valamit a tüdejében írt fel antibiotikumot, de nem lett jobb.Majd végül 1 hetet töltöttünk a kórházba rsv miatt.Szóval én mindenképpen elvinném a dokihoz.
2017. márc. 7. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!