Akinek pohárból iszik csak a babája, éjszaka hogy itatja meg, ha félálomban van és sír? Bővebben lennt.
Figyelt kérdés
Amikor korábban cumisüveggel próbálkoztunk nem fogadta el, így 5 hónapos kora óta pohárból iszik (most 10 hónapos).
Éjszaka átlag 2x felkel, eddig cicire tettem, mert volt elég tejem. Most már egyre kevesebb a tejem, így inkább megitatnám, mert szerintem szomjas.
Az a problémám, hogy amikor felkel éjjel - sír, de nem nyitja ki a szemét, félálomban van. Amikor próbálom itatni, tiltakozik és nem tudja mit akarok tőle. Egyszerűen nem lehet megitatni éjszaka pohárból, csak ha teljesen felébresztem és kinyitja a szemét. Amikor így felkel, simán megiszik egy pohár vizet, csak az a baj, hogy utána nem alszik vissza...
2010. máj. 10. 09:53
1/1 anonim válasza:
Én sosem itattam éjjel a kislányomat, kivéve nyáron.Ha sirt többnyire más oka volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!