Most nekünk van igazunk vagy anyának?
Figyelt kérdés
Már beszélgetünk arról - mivel csak 10 hét van a szülésig -, hogy mi hogyan lesz. Párommal azt beszéltük, hogy az első egy hónapban, amikor még nagyon pici és nem elég erős az immunrendszere, nem visszük sehova, ha valaki segíteni szeretne (pl anya, sógornőm), akkor ők jönnek le. Ezt mondtuk anyának is, mire megsértődött, hogy miért őneki kell lejönnie hozzánk, miért nem mi megyünk. (Mi a város külterületén lakunk, autóval 15 perc, busszal fél óra). Mondtam neki, hogy azért, mert az lesz az ő védett tere, azt szokja meg, nem azt, hogy hurcoljuk, mikor párom 12 órázik. Neki egyszerűbb, mert nem dolgozik, párom hozná-vinné, de így is azt szeretné, ha én mennék hozzájuk a babámmal, mikor nekem lesz így is elég dolgom. (Úgy, hogy nekik is van autójuk és először kitalálta, hogy majd ők hoznak minket a pici babával.) Én mondtam neki, hogy nem fogok ingázni, mire besértődött, hogy akkor én nem is akarom vinni hozzá az unokáját meg dédi hogy fog kijönni hozzánk. Mondtam, hogy majd őt is lehozzuk autóval, de az első egy hónapban amúgy se tesz jót az a babának, ha nem ott van, ahol lennie kell, hanem mindig másutt.2017. márc. 5. 08:01
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm persze, hogy kivisszük a levegőre!
Én csak arra fel mondtam, hogy párom 12 órázik és pl nem lenne mókás, hogy hajnali 4-kor megyünk vele anyáékhoz utána este fél 7-kor indulunk haza és ugyanezt másnap is. Ezért lenne könnyebb anyának kijönni. Mondtam neki, hogy kb csak az első hónapban de legyintett rá neki az volna a kényelmes, ha mi mennénk hozzájuk.
2017. márc. 5. 12:01
12/14 anonim válasza:
Neked van igazad teljesen.Nálunk is azt akarta anyósom h. vigyük le hozzá az egy hetes babát.Nem hagytam,így eljött ő.
13/14 anonim válasza:
Csak ha abba belegondolsz h nem csak a babát kell vinni de a cuccait is. Nálunk felért egy kisebb költözéssel. Ruhák pelusok krém köldöktisztitáshoz cuccok pelenkázó alátét pléd . hol alszik -saját ágynemű. Cumisüveg cumi sterilizáló..mit hagytam ki?
14/14 anonim válasza:
Ja meg az anyuka hogyléte sem mindegy..betétek váltó bugyi mellszívó mellkenőcs mellre betét tejcsorgásra tiszta törölközök neadjisten úszógumi gátsebre krém...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!