Most nekünk van igazunk vagy anyának?
Olyan 2-3 hónapos lehetett a lányom, amikor először voltunk vele rokonoknál.
Teljesen természetes, hogy az első 6-8 hétben nem a kisbabát hurcibáljuk. Nem beszélve a frissen szült anyáról ugye.
Neked van igazad.
2 hónapos volt a kisfiam, amikor először elvittük itthonról a nagyszülőkhöz.
Ráadásul én császármetszéssel szültem, az első hetekben örültem, ha meg tudok mozdulni, nem még jönni-menni akárhová. És ahogy írod is, egy újszülött babának még semmi immunrendszere nincs, tehát jó helye van neki otthon.
Anyukád meg szimplán lusta. De akkor mondd meg neki nyugodtan, hogy megoldod egymagad, nem kell a segítsége.
Már 1hónapos elmúlt a kislányunk amikor először átvittük a tőlünk 2 házra lakó nagymamához. Annál messzebb távra csak 6 hetes kora után mentünk.
Szerintem is teljesen normális az, amit gondolsz, ne bizonytalanodj el.
Utolso, ha a mama segiteni akar akkor gondolom a fozesben, mosogatasban, amig anyuka ellatja a babat. Na azt csak otthon tudja veghezvinni. Az nem segitseg, hogy a helyebe viszik es o segit ....gugyogni neki meg ringatni.
Egy ujszulott melllett nem az a segitseg ha mama babazik amig az anyuka foz...hanem ha mama bevallal valamit a haztartasbol amig anyuka szoptat vagy furdet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!