Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg nem erős a kislányom,...

Tényleg nem erős a kislányom, mert 8hósan nem ül fel?!?

Figyelt kérdés

Anyósom megint okos. A rokon kisfiú már mászik mint a golyó.És? (érdekes h anyós tudja h nem minden baba egyformán fejlődik, de mégis elfelejti ezt és összehasonlítgat) a 8hós kislányom imád ülni. ha hasra leteszem kúszik hátrafelé, a lábát is már húzogatja maga alá, ülésből is próbál el-el dőlögetni négykézláb.de nem érdekli a mászás.ha felültetem a kiságyba már kihúzza magát térdelésbe és állásba is.Meg h az elejétől kezdve baj volt az evésével (csak anyós szerint, ÉS/DE csak akkor hanyagolta a szopit, mikor nekem megjött a vérzésem), és h ő már rég váltott volna orvost, (-> magyarul ő már 3hós korától tápszerezte volna) mert nem ERŐS a gyerek. én lehidaltam mikor mondta. eddig meg mindig azt dicsérte.7hós kora óta tapsizik, pápázik, táncizik. de szerintem még nem kéne egyedül felülnie, nem?

de miért ilyen velem anyósom? pedig a gyereknek semmi baja, még most is 5x6x szopizik egy nap, kiegyensúlyozott, jókedvű baba.semmi sem jó amit mi csinálunk, mert úgy a tökéletes ahogy a lányaék....

2010. máj. 10. 09:18
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Hát tényleg lehetne erősebb :S
2010. máj. 10. 09:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Minden baba másként fejlődik, de ezt te is tudod, hiszen írtad is. Ha érett lenne az ülésre, már felült volna, ennyi. Ne foglalkozz az anyósoddal, ahogy írtad, kiegyensúlyozott baba, szépen gyarapszik, majd felül ha akar. Az én fiam 7 hónaposan ült fel, az unokaöccse meg 10 hónaposan. Mindkét gyerek tökéletesen fejlődik.
2010. máj. 10. 09:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem ne foglalkozz azzal amit az anyósod mond!Nem tudom miért akar idegesíteni téged.A gyerkőcök valóban nem egyformán fejlődnek de a lányok sokkal ügyesebbek mint a fiúk.Sokkal gyorsabban tanulnak meg dolgokat.A te lányod a korának megfelelően fejlődik azok alapján amit leírtál.Ha a babócád boldog,jó kedvű,jó étvágyú akkor semmi baja nincs.Nyugi!!
2010. máj. 10. 09:27
 4/9 A kérdező kommentje:
de egyébként ha takaróra hanyatt ráfekszik, a kezével féloldalt a kiságynak nekitámaszkodva kitolja magát ülésbe.de ha nem mászik akkor nem is tud egyedül felülni!?!?! mert a hasizom és a karizom a mászással és kúszással fejlődik, hasizomból csak 1-1.5 éves korban ülnek fel.
2010. máj. 10. 09:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Kisfiam 7,5hós hanyatt fekvésből,hasizomból ül fel egyedül(mászni még nem mászik).
2010. máj. 10. 09:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Fiam 4,4 kilóval született, 7,5 hónaposn ült fel magától (akkor 9,5 kiló volt)

Lányom 4 kilóval született, ő napra pontosan 6 hónaposan ült fel, pedig akkor ő "csak" 6,8 kiló volt.

Úgyhogy anyósodnak mondd meg, semmi köze a két dolognak egymáshoz.

2010. máj. 10. 09:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Az enyém 9,5 hónaposan ült fel először egyedül és 11 hónaposan kezdett mászni. Már 2 hónapja stabilan jár, most 15 hónapos. Szóval a továbbiakra nem volt hatással az, hogy későn ült fel. El volt a kúszással, minek is ücsörgött volna egy helyben?? :p
2010. máj. 10. 10:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Az anyós összevissza tanácsot ad, attól függően, hogy éppen ki mit mond neki. Ne foglalkozz vele. Enyém is ilyen.
2010. máj. 10. 11:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. máj. 10. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!