Tényleg nem erős a kislányom, mert 8hósan nem ül fel?!?
Anyósom megint okos. A rokon kisfiú már mászik mint a golyó.És? (érdekes h anyós tudja h nem minden baba egyformán fejlődik, de mégis elfelejti ezt és összehasonlítgat) a 8hós kislányom imád ülni. ha hasra leteszem kúszik hátrafelé, a lábát is már húzogatja maga alá, ülésből is próbál el-el dőlögetni négykézláb.de nem érdekli a mászás.ha felültetem a kiságyba már kihúzza magát térdelésbe és állásba is.Meg h az elejétől kezdve baj volt az evésével (csak anyós szerint, ÉS/DE csak akkor hanyagolta a szopit, mikor nekem megjött a vérzésem), és h ő már rég váltott volna orvost, (-> magyarul ő már 3hós korától tápszerezte volna) mert nem ERŐS a gyerek. én lehidaltam mikor mondta. eddig meg mindig azt dicsérte.7hós kora óta tapsizik, pápázik, táncizik. de szerintem még nem kéne egyedül felülnie, nem?
de miért ilyen velem anyósom? pedig a gyereknek semmi baja, még most is 5x6x szopizik egy nap, kiegyensúlyozott, jókedvű baba.semmi sem jó amit mi csinálunk, mert úgy a tökéletes ahogy a lányaék....
Fiam 4,4 kilóval született, 7,5 hónaposn ült fel magától (akkor 9,5 kiló volt)
Lányom 4 kilóval született, ő napra pontosan 6 hónaposan ült fel, pedig akkor ő "csak" 6,8 kiló volt.
Úgyhogy anyósodnak mondd meg, semmi köze a két dolognak egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!