Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Igaz ha szoptatok könnyebben...

Igaz ha szoptatok könnyebben fognak olvadni a kilogrammok rólam?

Figyelt kérdés
2017. márc. 4. 18:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
33%
18 enyhén túlreagáltad a dolgot. Sajnálom hogy én nem híztam szoptatás alatt, tényleg :)
2017. márc. 5. 12:48
 22/23 anonim ***** válasza:
49%
kérdező, a fogyás titka a kevesebb bevitt kalória, mint elhasznált :) bármennyire is nem tetszik ez egyes lepontozóknak. a mozgás jó mert egészséges...de még ha valaki naponta fél órát ugrálókotelezik megállás nélkül, az sem éget el egy fél hamburgernyit se...szvsz inkább az a fontos amit megeszünk - ha fogyni akarunk - a mozgás csak kiegészítés. A séta remek választás mert nem terhel meg semmilyen testrészt vagy szervet, és nem megerőltető, nem unalmas. emellett havi 2kgnál nem jó többet fogyni mert a fogyásra annyi időt kell szánni mint amennyi alatt felszedted...már pedig nem egy hónap alatt hízik senki se 5-6 kgot
2017. márc. 5. 13:43
 23/23 anonim ***** válasza:
0%

Nem. Akkor fognak, ha elkezdesz dietazni es sportolni.

Szoptatassal egy deka nem ment le, de az alvashianytol egy ido utan szuperul elkezdtem fogyni :D Mikor atalltam a tapszerre, vegre tudtam aludni es kicsit jobb kozerzetem lett, vissza is jott par kg. Most kezdek sportolni ujra, es ha kibirom hogy nem tomom magamba a kajat akkor elindul a fogyas. De sajnos nincs mindig idom es kedvem se tartani azt a dietas es sportos eletmodot mint amit terhesseg elott:(

2017. márc. 6. 00:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!