Ha van egy kezdő ovis fiam aki mindent elkap és folyton beteg, akkor az anyatejes babám (aki megússza betegség nélkül, én pedig beteg voltam) könnyebben vészeli majd át az első bölcsis/ovis hónapokat?
A bátyám kisfia tápszeres volt, most 4éves és minden második héten beteg. Az unokanővérem kisfia másfél éves koráig szopizott és ő is sűrűn beteg, mondjuk nem annyit mint a bátyám kisfia. Ugyhogy lehet van benn valami hogy az anyatejesek nem strapábbak.
De meg szerintem inkább a fiúk betegesebbek mint a lányok. Legalábbis én így vettem észre
Mi is igy vagyunk, azzal a kulonbseggel, hogy nalunk a kicsi egy ido utan nem birta a strapat es egy horgogyulladast csak osszeszedett :(
En rakerdeztem a dokinal es azt mondta, tenyleg van annyi elonye, hogy korabban alakul ki az immunrendszere. Szoval nem az lesz, hogy amire mozossegbe megy o is, mar nem kap el semmit, de kevesebbet fog igy, mert egy csomo virussal, bakteriummal mar talalkozott addigra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!