Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Igaz ha szoptatok könnyebben...

Igaz ha szoptatok könnyebben fognak olvadni a kilogrammok rólam?

Figyelt kérdés
2017. márc. 4. 18:47
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Koszonom valaszokat
2017. márc. 4. 19:54
 12/23 anonim ***** válasza:
69%
20kgt híztam. 5 hónap alatt.
2017. márc. 4. 19:58
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Alapbol vekony vagyok, 179 cm es 56-57 kilo, terhessegek alatt kb 10 kilot hiztam, ami mindig le is ment a szulessel gyakorlatilag. Majd 10 kilot hiztam szoptatas alatt mindharom gyerekem eseteben, akarmit csinaltam. Amikor abbahagytam a szoptatast pedig magatol lement kb fel ev alatt, semmi drasztikus fogyokurara nem volt szukseg soha.
2017. márc. 4. 20:57
 14/23 anonim ***** válasza:
65%
A 3-as vagyok, nekem így, kevés szénhidráttal is ment a szoptatás, mind a négy gyerekemet elég sokáig tudtam így etetni.
2017. márc. 4. 21:11
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Szia! 1 éves a kislányom, még szopizik. Folyamatosan fogyok. Pedig eszek rengeteget, többet, mint a férjem, plusz sok csoki. 75 voltam teherbeeséskor, 76 szülés után, 5 kg- t híztam. Most már csak 62 vagyok...örülnék, ha megállna a fogyás.
2017. márc. 4. 21:23
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Hat sajnos en is az ellenkezojerol tudok beszamolni: vilageletemben sovany voltam, a terhesseg alatt se hiztam meg, a szules utan ugyanugy neztem ki kb mint elotte. Majd a szoptatas alatt allatira meghiztam (magamhoz kepest)... rengeteg edesseget ettem amit elotte sose, de iszonyuan kivantam es iszonyu szuksegem isvolt ra... most mar lassan visszafogytam de szoval ram nem volt igaz.
2017. márc. 4. 23:27
 17/23 anonim ***** válasza:
51%

én 20 kg felett hiztam mindket lanypmmal es mindkettonel lement szopival a nagyja az elso fel evben.

egyreszt a szopi +500 kcal. ha figyelsz arra hogy epp csak annyit egyel amennyit szules es terhesseg elott, akkor az 500 kcal miatt mar fogyni fogsz eleve. en 1600-1800 kalorias etrendet tartok pedig szoptatok. tejem is van eleg de fogyok is es nem ehezem. 1600-1800va eleg sok minden belefer ez egy atlagos irodista no szukseglete...

a masik hogy nem csak a szopi miazt fogysz ám. napi kétszer fogsz jo esrtbe setalni a gyerekkel, legalább 2 órat..ez kb 200-300 kcalt eleget, amit azelott valoszinuleg egy atlagos hetkoznap nem égettél el, de legalabbis nem napi szinten.

plusz ejszaka is ebren vagy legalabb 1 orat, altatassal egyutt 2 orat kb, kevesebbet alszol es ez is fogyaszt hiszen alvas alatt lassul az anyagcsere...

ezert még ha valaki zabal is szoptataa alatt, maximum nem fogy de akkor se fog hizni...aki ennek ellenére mégis hizik, ott keves a mozgas, jo alvo a baba, és nem megfelelo a tapanyagok megvalasztasa (pl aki megeszik egy tabla csokit egy zacsko chipssel az ne varjon csodat)

2017. márc. 5. 07:03
 18/23 anonim ***** válasza:
54%

#17-es, undorító és pökhendi, ahogy gondolkozol. Képzeld, nem, nem így működik mindenki szervezete. Én is híztam szoptatás alatt, pedig elhiheted tudom, mi a diéta 40 kiló fogyás után, van némi fogalmam az ételek CH tartalmáról, glikémiás indexéről és kalória tartalmáról, tudnám, ha önmérsékletet nélkül zabáltam volna.

Ahogy más anyukák írják, van, aki falánkság, tábla csokoládé mellett is fogy, másnak meg egyszerűen nincs teje saláta-csirkell menüvel. Most akkor a csokis verje a mellét, hogy micsoda istennő, meg köpje le a másikat? Nem vagyunk egyformák, visszataszító így pálcát törni más felett. Süllyedj el, de nagyon mélyre!

2017. márc. 5. 07:52
 19/23 anonim ***** válasza:
66%
A pontozások alapjàn úgy látom, csak az ad jó választ, aki hízott. Nevetségesek vagytok! Mit kell irigykedni? Csak az a jó, aki hízik, mint a disznó? Mindenki szervezete más. Én rengeteget eszek, mégis fogyok. Már örülnék, ha megállna, mert lassan eltűnik a fenekem is, de sajnos ez van.
2017. márc. 5. 09:45
 20/23 A kérdező kommentje:

Koszonom. En mindenkit felpontoztam. Nem gonoskodasbol irtam ki a kerdesem.

En 11kilot hiztam terhesseg alatt vigyaztam es tudatosab probaltam etkezni. Megszuletett a kicsi es lement rolam jopar kilo. Most ott tartok hogy ket hetes harom kg plusz van rajtam. Bar parom kondogatja h fenekem sokkal kisebb mint volt.

Anyukam sok mindennel ellat. Hoz nekem pudingot. Madartejet es miegyebeket. Neki mondtam h vigyazzon ram mert ezektol el fogok hizni es o mondta nekem hogy szerinte szoptatas alatt nem. De akkor van ellenpelda boven. Oda figyelek es peobalok jokat enni hogy tejem is legyen. Nem en vagyok az elso most az is igaz.

2017. márc. 5. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!