Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitol nyugtalan egesz nap?

Mitol nyugtalan egesz nap?

Figyelt kérdés
7 hetes es egesz nap nyafog. Ha a hasa fajna, sirna, de o csak nyuglodik egesz nap, nyafog, vergodik, szinte lehetetlen altatni, szopi kozben megnyugszik, bealszik, de ahogy leteszem mar fenn is van es kezdodik elorol. Biztos nem ehes, van hogy ki sem urul a cici, es o nyomja ki a nyelvevel, nem ker, es biztos tele van a hasa, mert folyik vissza belole.

2017. márc. 1. 09:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szereti ha leteszed. Nemrég még benned élt, minden pillanatban veled volt. Téged akar, az öled helyett most az ölelésedet. Minden baba ilyen, egy-két kivétellel. Életrevalósága jele. Így akarja biztosítani magának hogy ne hagyják ott.
2017. márc. 1. 09:40
 2/7 anonim ***** válasza:
34%

Ilyenek a babak, majd megszokod.

Azert vagy gyeden, hogy vele foglalkozz , nem azert, hogy sorozatozz, o meg alszik.

2017. márc. 1. 10:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet mert hidegfront van, míg csecsemő volt a fiam rettegtem szinte a hidegfrontoktól mert akkor egésznap nyűgös volt és görcsre hajlamos. Szerencsére kinőtte.
2017. márc. 1. 10:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, úgy látszik unatkozik vagy közel akar lenni hozzád.

Ennyi idősen én például már nem is altattam, mert olyan hosszú éber idejei voltak, hogy csak néztem.. Eleinte altattam, aztán rájöttem, azért nyűgös mert NEM akar aludni. Figyelné a világot.

Nekem bevált módszerek:

- Hordozókendő (100%-os siker!)

- Babakocsi tologatás / autós ülésbe/hordozóba tettem kis időre - úgy több mindent látott maga körül

- Hasra tétel, elfoglalta magát a tornázással, mellé tettem valami színes dolgot amit nézhetett

- Séta

- Zene! Bármilyen.

- Beszélni hozzá. Akármiről.

2017. márc. 1. 12:35
 5/7 anonim ***** válasza:
A hidegfrontra tippelek én is. Látszólag ok nélküli nyűgösködés. Sokáigvén is kerestem az okokat; hasfájás fogzás, éhség, túl kevés-, túl sok alvás. Egy idő után egyértelmű lett, hogy a frontok okozzák. 2 éves koráig jobb volt bármilyen időjárás előrejelzésnél.
2017. márc. 1. 15:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Az én lányom is ilyen és már mindjárt 5 hónapos. Van aki azt mondja , hogy elkapattam de sebaj . Én szeretem, csak ne lenne olyan nehéz (7,5 kg). Sajnos nem igazán szereti a kendőt, nekünk felvallas gyűrűs kendőnk van.

En abban remenykedek , hogy majd elmulik mikor már tud mászni 😁

2017. márc. 1. 20:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Kedves kettes. Nem mondod?!?!Azert van ez a szabadsag h gyereket neveljek? Pedig ugy neznem egesz nap a TVt...naszoval, komolyra forditva csak ot sajnalom, hogy szemmel kathatoan kinozza vm. En meg tehetetlen vagyok. Mert egesz nap tartom vagy szoptatom, megis nyuglodik.
2017. márc. 2. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!