Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitol lehet ennyire nyugtalan...

Mitol lehet ennyire nyugtalan ejszaka?

Figyelt kérdés

Kisfiam 9 honapos, 1 hete maszik, es felall, kapaszkodva tesz 1-2 lepest. Eddig jo alvonak mondanam, par napja minden ejjel orankent ebred sirva. cumi nem kell neki, sem inni, sem ennivalo, sir, es dobalja magat, sehogy sem jo neki, viszont ha kiveszem egybol visszaalszik az olemben. Nappal semmi gond. Foga meg nincs, de azon kivul, hogy mindent rag, nem latom jelet, hogy a foga jonne.

Apanal meg sem nyugszik ejszaka a keleseknel, addig uvolt, mig en meg nem fogom. mi lehet ez?

mar kezdek elfaradni, tegnap ejjel 9-szer keltunk.....

2009. szept. 5. 09:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyanez volt egy hete. 8,5 hónapos, szintén gyors mozgásfejlődés után. Szerintem a mozgásfejlődés lehet a ludas!

Én adtam be neki este 5 golyó Chamomilla vulgaris 9 CH-t, és már nem is kell szednie, lenyugodott. Bár igazából nem hiszek a homeopátiában, de a kisfiamnak mégis használt. Esetleg próbáld ki Te is!

2009. szept. 5. 09:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja, vízben kell feloldani!
2009. szept. 5. 09:34
 3/5 anonim ***** válasza:
TELIHOLD!!! ma éjjel volt, de már napokkal ezelőtt érezhető. Sokan vagyunk rá rendkívül érzékenyek. Próbálj utána olvasni itt a neten. Régen, a természeti népek még hajlandóak voltak foglalkozni az ilyen és hasonló természeti jelenségekkel. Sajnos az égi jelenségnek még van egy-két napig utóhatása is, de szerintem néhány nap múlva ismét remekül fog aludni a kicsi.
 4/5 A kérdező kommentje:

hat azt hiszem kiprobalom, hatha nyugodtabban alszik.

koszi a valaszt!

5/5 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanez van, két nap alatt megtanult mászni, felállni és mászásből felülni. Ja, és jön a felső két foga. Chamomilla CH 9-est adok neki naponta 3x5 golyót vízben feloldva már pár napja. Azóta alszik megint éjjel és nappal is nemcsak 4O-45 percet, hanem 1,5 - 2 órákat. Amint felkel, persze azonnal gyakorol megint. De nekünk bevált, sok sikert Nektek!
2009. szept. 5. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!