Alvászavar lehet ami miatt ilyen nyugtalan éjszaka?
Figyelt kérdés
lányom éjszaka 3 óra nyugodt alvás után ébred,onnantól kezdve 4-5 órán keresztül félálomban van,elalszik 10 percre,felébred,fenn van 10 percet,megint 10 perc alvás és így tovább...
Nem éhes,nem szomjas,nincs melege nem fázik,igaz a fogai jönnek,de napközben semmi baja.Mozgásfejlődésre sem foghatom,mert már 1 hónapja önállóan megy.Tanácsokat és tapasztalatokat várok.Köszönöm
lányom 12 hónapos
2011. márc. 15. 12:10
1/4 anonim válasza:
Amikor így felébred, akkor kiveszed? Sír vagy sírdogál ilyenkor? Milyen rég óta csinálja ezt? Ha már egy-két hete legalább csinálja, akkor ez már egy beidegződés lehet sajnos. Amikor az én babám egyszer felébredt, és kivettem, utána egy hétig megint felébredt akkortájt és én mindig kivettem. Aztán elhatároztam magam. Nem vettem ki, és 3 éjszakán keresztül hagytam, hogy visszaaludjon magától. Első este volt a legrosszabb, akkor sírt a legtöbbet, aztán második, harmadik nap csökkent, negyedik napra megint végig aludta az éjszakát, és azóta is alszik. Kegyetlnül hangzik, de ha nem alussza át egybe az éjszakát, nyűgös, tehát hosszútávon kell vele jót tenni.
2011. márc. 17. 08:05
2/4 A kérdező kommentje:
szia
köszönöm a válaszod.Már 1 éves elmúlt,de még nem volt átaludt éjszakánk.Amikor felébred,nem csak hogy sír,hanem ordít,annyira hogy nem vesz levegőt.Ha hagyom sírni,elalszik kb 20 perc után,de max 5 percre és kezdi előről.Ha kiveszem és magam mellé rakom,akkor elalszik,de akkor is ébred 10-15 percenként.Tanácstalan vagyok,ez az állapot már kb 2 hónapja megy...kivagyok nagyon
2011. márc. 17. 08:32
3/4 anonim válasza:
Szerintem a fogától lehet, rágófogak jönnek? azok sajnos nem jönnek ki egyik napról a másikra, a fiamnak 4 jön egyszerre, de már vagy másfél hónapja. Nekünk is sok ilyen éjszakánk van, amikor 2-3 órákat is az ölemben van, mert nem tud jól visszaaludni. Nálunk sem zavarja meg a fogzás a nappalokat. Szopik még? Az én véleményem az, hogy ne hagyd sírni, majd elmúlik nála, kitartás!
2011. márc. 17. 10:17
4/4 anonim válasza:
Nálunk is pontosan ez a helyzet.
Az orvosunk szerint a fogzástól nem alszik nyugodtan a kisfiam.
Én éjféltől magam mellé szoktam venni, akkor egy kicsit megnyugszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!