Másfél éves fiam nem engedi levágni a körmeit, tiszta bolond! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A kezéről sem, a lábáról meg egyáltalán! Valahogy lefogtam és a kezéről levagdostam, de visit, ordit! A lábát le sem tudom fogni, mert kiforog, tiszta erőből rugdal és visít! Eddig simán engedte, tarrtotta a kis kezét. Pelenkázásnál is ugyanez. Ugy kell leszoritanom! Mitől gajdult így meg? Hiába énekelek, mondókázok, adok oda addig tilos dolgokat, esélyem sincs. Mit tesztek ilyenkor?2010. máj. 9. 15:58
11/15 anonim válasza:
1 nap 1 köröm... Nem kell egyszerre az összeset levágni :)
12/15 anonim válasza:
Bekapcsolom neki a tévét, amitől meglepődik, így gyorsan levágok 2-3 körmöt. Az is bejön, ha furcsa hangot adok ki magamtól, lényeg, hogy meglepődjön.
Egyszerre a tizet még sosem tudtam levágni.
13/15 anonim válasza:
Az enyém 8 hónapos, a hordozóba ültetem, becsatolom, egyik kezébe adok valami játékot, és addig a másik kezéről levágom a körmeit. Lehetőleg olyankor próbálkozom, amikor amúgy sem hadonászik sokat.
14/15 A kérdező kommentje:
Egy nap egy köröm:) ma egyet levágtam!! Gondoltam, átcsenget a szomszéd, nyúzom e a gyereket....köszi mindenkinek!
2010. máj. 9. 20:43
15/15 anonim válasza:
Mi szintén így vagyunk nekem inkább a pelenkázás a nagyobb gond mert hiába adok neki bármit elforog. A körmeit akkor vágom le amikor ép fel kellt és akkor egy pár percig nem olyan aktív akkor szoktam gyorsan, de szerintem ez sem lesz sokáig így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!