eddig az ő szobájában voltam kb kétszer ciciztünk fél három és negyed hét körül,de ma éjszaka szinte végig kínlódtam vele,legalább 7szer kelt fel és egy órát nem aludtunk egy huzamban,úgy gondolom ki kéne menni a másik szobába aludni ,de kicsit ideges vagyok,hogy meg fogom e hallani ha fennt van..jó lenne már ha többet pihenne..3hósak vagyunk
2008. okt. 11. 10:28
1/9 anonim válasza:
Az anyukák ösztönösen megérzik ha menni kell,hidd el biztos felébredsz.De azért gondold végig nem volt -e valami konkrét oka ennek a sok kelésnek,túl meleg,nem fázott-e stb?
2008. okt. 11. 10:30
2/9 anonim válasza:
Szia, nekünk a gyerekorvos azt mondta, hogy kb.2-3 hónapos kora körül lehet a saját ágyába szoktatni(ha addig még nem történt meg) én a helyedben mindenféleképp úgy csinálnám, hogy nappal már a saját ágyában aludjon(ok lehet, hogy többször be kell altatni) és egy idő után az éjszaka is ott aludhatna. Először csak a két etetés között majd 3-4 nap után már végig a saját ágyába tenném.
2008. okt. 11. 10:34
3/9 anonim válasza:
Ne aggódj, meg fogod hallani. Gondolom nem a lakás másik végébe költözöl. Én is féltem ettől, de meghallottam mindig. Főleg az éjjel csendjében...
Judy
3 hós és 2 éves fiúk anyukája
2008. okt. 11. 10:53
4/9 A kérdező kommentje:
Nekem a saját ágyában alszik,nem mellettem,akkor semennyit nem aludnánk..de ha nagyon fáradt vagyok néha tény magam mellé teszem éjjel cici a szájba és bealszok,de most nem ez volt..egyszerűen elaludt vissza raktam és 10perc múlva fent volt..ha nem 10 31perc és ezt játszottuk egész éjjel,de ezt is onnantól,hogy ő fél nyolckor elalszik és fél tízig aludt ekkor szopiztunk,bár sosem szoktunk-azt hittem ,na akkor végig alusszuk az éjjelt,erre felkelt éjfélkor is,mikor bementem hozzá na megint szopi és ezt így játszottuk..2.38 ,3.40 stb olyan vagyok mint egy zombi,mert természetesen nappal nem lehet mellette pihenni
2008. okt. 11. 11:08
5/9 A kérdező kommentje:
ja és nem volt se hideg se meleg,24-25fok van úgy volt öltöztetve mint mindig...onnantól kelt fel mikor bementem,pedig már már lábujjhegyen járok...de mint egy szenzor olyan,ezért gondoltam ,talán ki kéne menni tőle
2008. okt. 11. 11:10
6/9 anonim válasza:
Ha ennyire nyugtalan vagy, hogy nem hallod, ha sir a baba vegyél babyfon-t.
2008. okt. 11. 11:25
7/9 anonim válasza:
Szerintem a 24-25 fok az nagyon sok éjszakára.
Amúgy mi sem mindig ugyanúgy alszunk, van, hogy többet felébredünk, van, hogy kevesebbet.
Nekem az első pillanattól külön szobában alszik, ami a miénkből nyílik. Eleinte mindig nyitva hagytuk az ajtót, és persze egyből mentem, mikor egyet szösszent, azokra a hangokra is felkeltem, amire a bébiőr még be se kapcsolt. Aztán becsuktuk az ajtót, így már én is csak akkor ébredek fel hozzá, ha nyafog, mert az esetek nagy részében magától visszaalszik. Azóta szinte minden éjjel végig alszunk. Próbáld ki esetleg Te is, ha van bébiőrötök. Nekünk így sokkal inkább megtanult egyedül szépen visszaaludni.
2008. okt. 11. 14:48
8/9 anonim válasza:
Nálunk is külön szoba, külön ágy mind a kettőnél. Egy idő után úgy is tudod mikor kell bemenni, a tej illatát is megérzik. Nálunk ez bevált és 3-4 hónapos koruktól végigaludták az éjszakát. Na de nem vagyunk egyformák! Egyébként sztem is sok a 24-25 fok. Nálunk 22-re van állandóan állítva a fűtés. Csak fürire vettük feljebb.
2008. okt. 11. 15:40
9/9 A kérdező kommentje:
Ez mind szép és jó csak a panelban döngetnek a fűtéssel pláne a 10diken ahol minden helységben van fűtés cső még az előszobában is,az ablakot meg csak nem nyitom rá ki,amúgy sztem nem érződik soknak,mert a falak meg hidegek,nem tartja úgy mint a tégla a hőt...de nem is ezért írtam,mert születése óta jó idő van ...nem a hideg időben mikor nem volt fűtés 22fok volt ha fűtöttünk egy szoba légfűtővel-ennyire bírta felfűteni és így is hideg volt,jégcsap volt az egész gyerek,de még mi is beöltöztünk..Úgyhogy sztem ez is baba függő,ő július közepén született mégis fázós volt,de nem is ez volt a kérdésem!De köszönöm a válaszokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!