Miért ébred összevissza a kisfiam éjjel?
Figyelt kérdés
3 hónapos koráig egyszer kelt éjjnel. Beléptünk a 4-ik hónapba és attól kezdve az egyik nap egyeszer kel,a másik nap háromszor,a harmadik nap kétóránként és ez a legszörnyűbb (mintha most született volna). És ez így megy már lassan egy hónapja, 12-én lesz 5 hónapos. Múlt éjjel is kétóránként kelt és emellett meg ilyenkor nyugtalanul is alszik. Álmában keresztbe fordult a kiságyban,úgy hogy a két lábát kidugta a rácsok között (hason). Majdnem szívbajt kaptam mikor megláttam. Nem foghatom a frontra, mert előző éjjel meg csak egyszer kelt fel (és nálunk már egy hete front van). A foga sem jön még. Az az érdekes,hogy mindíg a cici kel neki és mindíg eszik is rendesen ahányszor csak felkel. Az egyik éjjel egyszer éhes,a másik éjjel meg ötször? Nagyon sokat olvastam a csecsemőkről a terhességem alatt és ezer féle történetet hallottam,de ilyent még soha. Egyszer már beállt az egyszeri kelésre,miért esett vissza? Tejem is van mindíg. Segítsetek!!! A türelmen kívül minden más ötlet érdekel,hogy mit tehetnék?????????2008. okt. 11. 09:32
1/3 anonim válasza:
szia. mi is ebbe a helyzetbe vagyunk (majdnem). az én kislányom kezdettől fogva átaludta az éjszakát. most 3 hónapos és kb egy hete éjjel 2-3szor felkel, eszik, visszaalszik. mi sajnos tápszeresek vagyunk, így nem tudom azt tanácsolni ami nekem néha beválik, mert gondolom nem akarod szopi mellett itatni. én ilyenkor teát adok neki, cumi a szájba és általában visszaalszik még pár órát. próbáld meg este az utolsó etetésnél jó sokáig etetni, esetleg előtte levő etetést rakd későbbre hogy kevesebb idő teljen el köztük.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Szerintem ez valami "életkori" sajátosság lehet.Az én fiam is ezt csinálja 3 hónapos korától.Én nem etetem meg,mert tápszeresek vagyunk és így is elég dagi :),hanem cumit adok neki.Nálunk is változó és van mikor nagyon nyugtalan egész éjszaka.Olyankor átmegyek és ott alszom vele.Legalább szaladgálni ne kelljen ide-oda.
Én is feltettem itt egy jó pár kérdést ezzel kapcsolatban és sokan válaszolták,hogy ugyan ez a helyzet.
Nem tudom mi a recept erre,de ha valaki tudja, én is kérem.
Az is megnyugtató lehet,hogy legalább nem vagy egyedül.
3/3 anonim válasza:
Az en kisfiam is pontosan ezt csinalja, 22-diken lesz 5 honapos, es 3 es fel-4 honapos kora ota tobbszor is ebred ejszakankent. Valahol olvastam, hogy mostmar okosabbak, es igy ellenorzik, hogy ott van e a kozelben az anyukajuk, felebrednek, esznek picit, es visszaalszanak. Allitolag par honapig eltart ez az allapot, aztan ujbol at fogjak tudni aludni az ejszakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!