Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ébred összevissza a...

Miért ébred összevissza a kisfiam éjjel?

Figyelt kérdés
3 hónapos koráig egyszer kelt éjjnel. Beléptünk a 4-ik hónapba és attól kezdve az egyik nap egyeszer kel,a másik nap háromszor,a harmadik nap kétóránként és ez a legszörnyűbb (mintha most született volna). És ez így megy már lassan egy hónapja, 12-én lesz 5 hónapos. Múlt éjjel is kétóránként kelt és emellett meg ilyenkor nyugtalanul is alszik. Álmában keresztbe fordult a kiságyban,úgy hogy a két lábát kidugta a rácsok között (hason). Majdnem szívbajt kaptam mikor megláttam. Nem foghatom a frontra, mert előző éjjel meg csak egyszer kelt fel (és nálunk már egy hete front van). A foga sem jön még. Az az érdekes,hogy mindíg a cici kel neki és mindíg eszik is rendesen ahányszor csak felkel. Az egyik éjjel egyszer éhes,a másik éjjel meg ötször? Nagyon sokat olvastam a csecsemőkről a terhességem alatt és ezer féle történetet hallottam,de ilyent még soha. Egyszer már beállt az egyszeri kelésre,miért esett vissza? Tejem is van mindíg. Segítsetek!!! A türelmen kívül minden más ötlet érdekel,hogy mit tehetnék?????????
2008. okt. 11. 09:32
 1/3 anonim ***** válasza:
szia. mi is ebbe a helyzetbe vagyunk (majdnem). az én kislányom kezdettől fogva átaludta az éjszakát. most 3 hónapos és kb egy hete éjjel 2-3szor felkel, eszik, visszaalszik. mi sajnos tápszeresek vagyunk, így nem tudom azt tanácsolni ami nekem néha beválik, mert gondolom nem akarod szopi mellett itatni. én ilyenkor teát adok neki, cumi a szájba és általában visszaalszik még pár órát. próbáld meg este az utolsó etetésnél jó sokáig etetni, esetleg előtte levő etetést rakd későbbre hogy kevesebb idő teljen el köztük.
2008. okt. 11. 09:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ez valami "életkori" sajátosság lehet.Az én fiam is ezt csinálja 3 hónapos korától.Én nem etetem meg,mert tápszeresek vagyunk és így is elég dagi :),hanem cumit adok neki.Nálunk is változó és van mikor nagyon nyugtalan egész éjszaka.Olyankor átmegyek és ott alszom vele.Legalább szaladgálni ne kelljen ide-oda.

Én is feltettem itt egy jó pár kérdést ezzel kapcsolatban és sokan válaszolták,hogy ugyan ez a helyzet.

Nem tudom mi a recept erre,de ha valaki tudja, én is kérem.

Az is megnyugtató lehet,hogy legalább nem vagy egyedül.

2008. okt. 11. 10:17
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Az en kisfiam is pontosan ezt csinalja, 22-diken lesz 5 honapos, es 3 es fel-4 honapos kora ota tobbszor is ebred ejszakankent. Valahol olvastam, hogy mostmar okosabbak, es igy ellenorzik, hogy ott van e a kozelben az anyukajuk, felebrednek, esznek picit, es visszaalszanak. Allitolag par honapig eltart ez az allapot, aztan ujbol at fogjak tudni aludni az ejszakat.
2008. okt. 11. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!