Miért csinálja ezt 15 hónapos kisfiam?
Figyelt kérdés
Ha csak ketten vagyunk itthon,egy percre nem engedi,hogy kicsit valami mással foglalkozzak,pedig néha muszáj.Ilyenkor nem az van mint régen,hogy leül és egyedül eljátszik,hanem leül és ordít,elveti magát mászik az ölembe,stb.Apával persze ezt nem csinálja,ha ketten vannak,Ő akár egész délután ülhet a gép előtt,a fiam csendben üldögél és egyedül játszik,de amint engem meglát,azonnal jön a figyelemfelkeltés.Más is van így?2011. nov. 17. 16:24
1/6 anonim válasza:
:)
Igen, én lányom 14hós, ugyanez a helyzet. Apa meg nem érti, miért nem tudok pihenni, amikor olyan édesen eljátszik a babánk :D jaa...hát én néha enni sem tudok, mert csimpaszkodik a térdemnél
2/6 anonim válasza:
Mintha csak én írtam volna a kérdést.Az én kisfiam is 15 hónapos,a férjem nem is érti hogy nem jut időm szinte semmire,hiszen áldott jó gyerek,úgy eljátszik amikor ketten vannak.:)Én meg már néha szinte megbolondulok tőle.Amúgy viccet félretéve,tudja a férjem is hogy milyen,sokszor akkor is csak engem nyúz,amikor hármasban vagyunk.Bízom benne hogy idővel jobb lesz.Remélem minél előbb :)Kitartást Neked is!
3/6 anonim válasza:
Ilyenkor ne törődj a hisztijével! Azért csinálja,mert tudja,hogy veled megteheti,de az apjával nem. Kell néhány nap,mire visszaáll a régi rend. Ha ráhagyod,akkor pedig csak rosszabb lesz.
4/6 A kérdező kommentje:
Amikor hárman vagyunk nálunk is az van,hogy engem nyúz.Most is itt hisztériázik mellettem.Egész délután játszottunk,kb fél órát szeretnék magammal foglalkozni,de nem hagyja.Az a baj,hogy egy idő után vagy nagyon felidegesít a hiszti vagy nagyon megsajnálom és nem bírom nézni és hallgatni,ahogy üvölt.Na majd megedződök,legalább is nagyon remélem.
2011. nov. 17. 16:46
5/6 anonim válasza:
pont most irtam ki egy kérdést hogy mit játszotok 15 hónaposotokkal, mert én már nem birom hogy egész nap utánam ordit, én meg semmit sem tudok csinálni, játékot is hamar megúnja és nyúl a polóm alá ciciért...még wcre se tudom menni nélküle.
6/6 anonim válasza:
:D Kedves Madlow...
Leírtad a gondolatomat :-)))) Unalomból cici! Nálunk is van ilyen. Kirohangálja magát, mindent levesz, elpakol, kirámol és mint aki jól végezte a dolgát, benyúl a ciciért dudlizni. Ha meg nem adok, akkor meg hiszti :D Hát, nehéz a babalét, elhiszem én...
Én sokat járok vele közösségbe, az elég jól lefárasztja őt, és akkor érünk haza, amikor Apa, így ő is tud babázni, én meg végre inni, enni, fürödni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!