Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a Glenna...

Mi a véleményetek a Glenna névről? Nagyon "idegen"?

Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat....amugy a vezetéknevünk nagyon magyaros:(
2010. máj. 8. 18:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
31%
Tetszik a Glenna név.Az utcánkban múlt héten Oláh Leonidász született:)))))))
2010. máj. 8. 20:59
 12/18 anonim ***** válasza:
53%
Szia! Nekem olyan Dallasos :) Egyébként pedig tetszik hogy Glenna, bár hogy a vezetéknevetekhez hogyan passzolna azt te tudod. De én adnám a lányomnak.
2010. máj. 8. 21:05
 13/18 anonim ***** válasza:
68%
nemtudom miről beszéltek, egyáltalán nem hangzik cigányosnak ez a név, de hogy hogy jön ahhoz, hogy a kérdező megemlítette, hogy magyaros a vezetéknevük, kicsit sem látom az összefüggést. A Glenna egy különleges, nemtudnám megmondani hirtelen, melyik nemzet neveihez hasonlít leginkább. Szép név, adnám a lányomnak.
2010. máj. 8. 21:25
 14/18 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem én nem választanék nagyon magyaros név mellé egy ennyire idegen hangzásút.

Az ilyen párosításokra gondolok, mint pl: Andrássy Amanda, vagy Cziráky Genovéva stb...

Szerintem nagyon nem illik mellé.

2010. máj. 8. 21:47
 15/18 anonim ***** válasza:

Elárulnád a vezetéknevet, vagy nem szeretnéd?

Amúgy szerintem sem illik magyaros vezetéknévhez az ilyesmi keresztnév.

2010. máj. 8. 21:50
 16/18 anonim ***** válasza:
Igen, meglehetősen idegen. Én még nem is hallottam ezt a nevet soha, pedig pedagógus vagyok. Tanultam névtant is és sok-sok gyermeket tanítottam, sok-sok érdekes névvel találkoztam már. Magyaros vezetéknévhez egyszerűen meghökkentőnek és kirívónak találnám.
2010. máj. 8. 21:53
 17/18 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem ne hallgass másra. Ha neked ez tetszik add neki ezt a nevet!!! Szerintem aranyos.
2010. máj. 10. 14:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem skót, mert a Glenn is az.
2012. júl. 21. 04:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!