Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a Glenna...

Mi a véleményetek a Glenna névről? Nagyon "idegen"?

Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat....amugy a vezetéknevünk nagyon magyaros:(
2010. máj. 8. 18:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Aranyos, különleges nincs vele baj. Milyen eredetü?
2010. máj. 8. 19:01
 2/18 A kérdező kommentje:
ez jó kérdés.fogalmam sincs.de tetszik a Glenda is.
2010. máj. 8. 19:03
 3/18 anonim ***** válasza:
37%

Elég idegen. Sokkal szebb magyar nevek vannak. De miért baj az, h magyaros a vezetéknevetek? Cigányok vagytok?

Mert akkor jó a Glenna. Legalábbis a Lakatos Marlonbrandó-nál meg a Lakatos Szánsájn-nál jobb.

2010. máj. 8. 19:04
 4/18 anonim ***** válasza:
29%
a név önmagában szép,de nagyon magyaros vezetéknévvel iszonyatos lenne.Nekem kb úgy hangzik mint a Jennifer,Juliette magyarosítva:(
2010. máj. 8. 19:07
 5/18 anonim ***** válasza:
31%

utolsó: xDDD Lakatos Márlonbrándó ezen nagyon röhögtem: DD

amúgy nem olyan rossz név, de mért van mindenki rákattanva az idegen nevekre?

2010. máj. 8. 19:09
 6/18 anonim ***** válasza:
31%

:-)) Tényleg Lakatoséknál szokás a hasonló név.

Kleopátra,meg Mário.

2010. máj. 8. 19:18
 7/18 A kérdező kommentje:
az igazság az h már van egy kislányom.ő neki G betűvel kezdődik.és csak elgondolkoztam azon ha lesz majd esetleg egy kishúga szeretném ha az ő neve is g-vel kezdődne.de semmi más szép nevet nem találtam.amugy nem cigányok vagyunk.azt írtam h magyaros a vezetéknevünk nem pedig azt h cigányos....
2010. máj. 8. 19:22
 8/18 anonim ***** válasza:
csak :(-t írtál a magyaros névhez. amúgy Gerda, Gréta, Gina, Gitta hm? nekem a Gitta tetszik, van ilyen ismerősöm
2010. máj. 8. 19:26
 9/18 anonim ***** válasza:
2010. máj. 8. 19:32
 10/18 anonim válasza:
0%
Valószínű, hogy a későbbi években kizárólag a neve miatt majd sokszor lecigányozzák a gyermeket, mivel tényleg Náluk a leggyakoribb az efféle (Magyarországon nem túl ismert nevek) névválasztás. Én inkább azt ajánlom, hogy nézzétek át még 1x-2x a magyar utónévkönyvet, mert ott még biztos vannak ennél ismertebb, de ennek ellenére nem elcsépelt nevek.
2010. máj. 8. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!