4 honapos a kisfiam, már elkezdtem a hozzátáplálást, az almát szereti, adtam neki alma répát, de utánna 5 perc mulva a tápszert ugy jo? Utánna 2 szer kakilt, lehet hogy nembirná a répát? -vagy mi lenne a tünete?
Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 15:53
1/4 anonim válasza:
Gyümölcs után ne adj közvetlenül tápszert!!! Gyümölcsöt csak két etetés közt adj neki. Én nem szoktam zöldséget keverni a gyümölcsel. Kivéve a sütőtököt.
2/4 anonim válasza:
Szerintem még az elején van és hozzá kell szoknia a szervezetének. Én úgy tudom, a répa inkább fog.
3/4 anonim válasza:
Almát nem szoktam keverni répával.Répát csak más zöldséggel szoktam.Gyümit gyümivel, burgonyával, rizzsel, esetleg sütőtökkel, céklával (almát), főzőtökkel (almát)stb.Hirtelen most ennyi jutott eszembe, de van jó pár variáció, mit mivel.
4/4 anonim válasza:
Igen, almát szoktak burgonyával, almát sütőtökkel illetve burgonyát répával, cukkinivel, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!