4 hónapos anyatejes babónak adhatok e egy kis alma levet. Reszelt almát?
Figyelt kérdés
Tudom hogy a csapból is az folyik,hogy 6 hónapos koráig csak anyatejet kapjon..de szívesen megpróbálnék neki néha egy egy kanál reszelt almát adni...lehet belőle problémánk????2010. máj. 8. 14:33
1/5 anonim válasza:
Adni adhatsz, de minek? Neki tényleg nincs szüksége rá. Csak te élveznéd, hogy milyen jó, hogy etetheted. Semmi baja nem lesz tőle. Ne haragudj, csak az őszintét írtam.
2/5 anonim válasza:
Én adtam, de valami édesebb almát választottam. A fiam nagyon szerette a hipp bébiételes almát. Nálunk nem lett tőle semmi baja, bár a védőnők és az orvosok azt tanácsolják anyatejes baba ne kapjon 6 hónpos koráig hozzátáplálást.
3/5 anonim válasza:
A mi védőnőnk 5 hónapos kortól javasolta az almát.
Ha adsz is neki, nagyon keveset, mert sok baba hasfájós lesz tőle. Én az almalevet (most már almareszeléket) mindíg át forrósítom mikróban, hogy a savtartalma illanjon el, így édesebb is lesz az alma, és nem okoz pocifájást.
Egyébként az igaz, amit az első válaszoló írt, hogy örülsz hogy etetheted, de amikor odaértek, már biztos vagyok benne, hogy kevésbé fogod élvezni. Mert a bébiétel elég drága, hogy mindennap azt kapjanak a babák, egy kis tányér babakaját ha megcsinálsz, fél konyha piszkos lesz. Addig örülj, míg csak anyatejet eszik a babád. Ne vondd meg tőle még!
4/5 A kérdező kommentje:
ok,köszönöm a válaszokat..természertesen nem vonnám meg tőle az anyatejet...sőt étkezést sem szeretnék kiváltani vele...igaz...lehet hogy ez tényleg inkább az én boldogságom lenne :D
2010. máj. 8. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!