Gyermekem négy hónapos múlt, nemsokára öt lesz, és nem eszi meg a tápszert, csak ha félig elaltatom, miért?
Figyelt kérdés
Már adtam neki bébiételt, az nagyon ízlik neki,de előtte sem nagyon ette már. Lehet valami ízesítést adni a tápszerbe? Bébiételt még csak 1 nap 1 szer adok neki,azért állandóan nem adhatom neki meg főleg nem éjszaka.2008. okt. 10. 15:47
1/5 anonim válasza:
Lehet hogy már unja a tápszer ízét,szerintem érdemes egy másikkal próbálkozni.4 hón kortól már nem kell felíratni,bátran válogathatsz.Sőt már ízesített babatejeket is adhatsz neki.Bármelyik bev.köpontban v drogériában van választék!
2/5 anonim válasza:
2-es tápot 6 hótól,babatejet 10 hótól lehet adni.Jobb addig várni ezekkel.A tápszerébe tehetsz pici natur kakaóport gyümölcs vagy szőlőcukorral,esetleg vegyél természetes ételízesítő aromát(gyógynövény bolt).
3/5 anonim válasza:
Tejpép? Nagyon fini a natúr gríz, a gyümölcsös tejpépek! Próbáld ki. Igaz, hogy drága, de tényleg fini. Változatosságként lehet adni. Most nemrég volt valamelyik magazinhoz ajándékba, mi akkor szerettük meg, mert nagyon megérte és több újságot-több ízt is vettem :)
4/5 anonim válasza:
Azért ez nem igaz hogy válogathatsz kedvedre a tejpépek közül meg a tápok közül. A tejpépet is föl irja a doki még ilyenkor. Én is válogattam jól rá csesztünk, a kislánynak hurutos hasmenése volt attól amit csak ugy meg vettem neki. A doki írt neki olyat ami jó, és olcsóbb is vényre ne kisérletezz még ilyen pici korba.
5/5 anonim válasza:
Nem olyan pici az a baba már!Az enyém is 5 hós lesz,tápszerből a Milupa Milumil 1-est kapja,de a Milupa vaníliás tejpépet 4 hós kora óta eszi.Illetve a Hipp-nek a natúr grízét,és az őszibarack-sárgabarackos tejpépét.A dokim is mondta,h nyugodtan adjam,ezek megbízható,jó minőségű termékek,és 4 hós kortól adhatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!