Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha elkezd oldalra lépegetni...

Ha elkezd oldalra lépegetni kapaszkodva, akkor közel a járás?

Figyelt kérdés
Tegnap volt 9 hónapos a babám. Az előbb a járókába kapaszkodva elkezdett oldalra lépegetni, lehet, hogy hamarosan elindul vagy az még messze van?
2008. okt. 10. 14:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez nagyon gyerekfüggő.Az enyém 6 1/2 hótól kapaszkodva lépeget,de csak kb 1 hete (9 hó) próbál egyedül álldogálni és 1-2 lépést megtenni.
2008. okt. 10. 14:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kislányom 7 hónapos,és már egy pár hete kapaszkodva oldalra lépeget. Van ,mikor egy pillanatra kapaszkodás nélkül is megáll.:) Azt modják,nincs sok hátra a járásig:) Én nagyon bízom benne!

2008. okt. 10. 14:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Biztos rosszul fogalmaztam meg, szóval ő már feláll magától egy pár hete, sőt, ha fogjuk a kezeit, akkor szépen sétál, csak arra lettem volna kíváncsi, hogy ha önállóan áll és magától kezd el lépegetni bútorokba kapaszkodva, akkor mennyi idő, míg elkezd járni?
2008. okt. 10. 14:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én lányom AKI EGYÉBKÉNT mindent korán csinált-elkezdte ezt a műveletet a hetedik hónap elején. Na mondom: akkor 1 hónap múlva elindúl. Aztán vártunk 4,5 hónapot és lássatok csodát, tényleg elindult egyedűl-pedig addigra már 3 szótagú szavakban beszélt
2008. okt. 10. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!