7 és fél hónapos kislányom a kiságy rácsaiba kapaszkodva fel tud állni. Kb mikorra várható a lépegetés, járás?
Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 21:04
1/9 anonim válasza:
Ebből még bármi lehet. Lehet hogy holnap, lehet hogy 8 hónap múlva.
Inkább most még kússzon-másszon, az jobb, még ne kezdjen el járni, bár tudom, ezt ne te vagy én fogjuk eldönteni, hanem a babád :)
2/9 A kérdező kommentje:
kúszik is, de mászni nem tud, csak megáll négykézláb, közlekedés az hason megy.
2011. márc. 17. 21:15
3/9 anonim válasza:
Ilyen idősen az én kisfiam is felállt, mászott, de járni csak 15 hónapos kora után kezdett. (Mi vagyunk a 8 hónapos példa.)
Akkorra már az összes ismerős baba lekörözte. :-))
4/9 anonim válasza:
8 hónapos a kislányom már 5 hónapos kora óta kúszik, mászik. 6-7 hónaposan állt, és ült fel. Most olyat csinál hogy 3-4 lépést az ágy mellett meg tud tenni ha valamit nagyon el akar érni. De én még nem nevezném határozott lépegetésnek. De szerintem ez is mint minden nagyon gyerek függő.
5/9 anonim válasza:
Kislányom kb ennyi idősen állt fel és 11 hónaposan kezdett önállóan járni! Ügyes kiscsaj a babád!
6/9 anonim válasza:
Az én babám 4 hónaposan ült, 5 hónaposan forogva közlekedett, 6 hónaposan felállt, 6,5 hónaposan mászott(a kúszás kimaradt) 7 hónaposan bútorok mellett ment, 9,5 hónaposan tette meg az első önálló lépéseit. Most 10,5 hós lesz lassan és a lakás már végig járja, de csak itthon, ismeretlen környezetben nem szívesen megy önállóan még.
7/9 anonim válasza:
7 hónaposan felállt,13 hónaposan járt.
8/9 anonim válasza:
Nem lehet következtetni.
Kislányom 9,5 hónaposan kezdte ezt el.
Kézen fogva lépegetés 14 hó, kapaszkodás nélkül állás 15 hó, és 16 és fél hónaposan indult el.
9/9 A kérdező kommentje:
kézen fogva lépeget...
köszi a válaszokat!
2011. márc. 18. 07:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!