Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi ez az új módi, hogy nem...

Mi ez az új módi, hogy nem viszik ki az anyák a babáikat a levegőre?

Figyelt kérdés
Van valami új ajánlás/nézet e téren? Már a 2. ismerős panaszkodott nekem reggel az orvosnál, hogy mennyire unja a bezártságot a decemberi babája mellett. Le volt hűlve, mikor mondtam, hogy mi kb minden nap voltunk kint anno, sokáig végig aludta a kicsim a sétákat.

2017. febr. 9. 14:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
71%

Még nincs gyerekem, de én sem megyek ki/nem fogok kimenni sétálni, az alábbi esetekben: eső, mínuszok, köd, szmog, jeges járda.

21hkm

2017. febr. 9. 14:57
 12/22 anonim ***** válasza:
77%

1,5 évesem vqn. Pesten lakunk. Mi is sokat voltunk otthon az utóbbi hónapban.

Én csak akkor nem megyek vele sehoba ha szmogriadó van illetve esô esik.

A minuszokban is szép idők is voltak. Igaz hogy csak egy félórára órára mentünk le, de ha lehetett mindig mentünk.

Nem tudok új ajánlásról, de nem lepődnék meg rajta ha lenne.

Ja és egy anyuka mondta h ő az influenza miatt nem viszi most játszóra a 2 évesét. És neki csak ott hajlandó ellenni a gyerkőc.

2017. febr. 9. 15:11
 13/22 anonim ***** válasza:
95%

ésszerű keretek között kell ezt csinálni. ki lehet és ki is kell menni, de nem minden áron. esőben nem megyünk ki. -10 fokban nem megyünk ki (-5ig még igen) ködben, párában csak akkor, ha mindkettő egészséges.

A jelenlegi ködös, 2-3 fok körüli időben napi kétszer 30-45 percre megyünk ki.

5 hónapos a lányom de már nem alszik órákat kint, hiába van még mózesben. elnyomja a jó levegő igen, kb 30 percre :) már amikor jó a levegő...mert a szmog valóban nem a legjobb. én egyébként szmogban is kivittem a boltig, mert muszáj volt, de max 15-20 percre....és mindez nem lustaság nálam...én igénylem legjobban szerintem, hogy naponta kétszer minimum 1 órára csönd legyen körülöttem, 2 lányka mellett.

2017. febr. 9. 15:24
 14/22 anonim ***** válasza:
87%
ja utolsó vagyok, még annyit hozzátennék, hogy 2 hete megfázott a nagyobbik lány, emiatt nem tudtunk a ködbe szmogba kimenni - taknyos gyereket én 91%-os páratartalom mellett, -8 fokban nem viszek ki - mire meggyógyult, elkapta a kicsi, akkor meg azért nem tudtunk kimenni...igen, körülbelül 5-6 napig nem voltunk levegőn, vagy max annyi hogy míg a kicsi aludt, a nagy hintázott 20 percet a kertben...de tényleg ennyi. ez nem új módi, ésszerűség, és ettől még nehezen bírom a bezártságot ;)
2017. febr. 9. 15:25
 15/22 anonim ***** válasza:
91%

Én is unom a bezártságot, és várom a tavaszt, pedig a 3 hónaposom minden nap levegőzik. A kettő nem zárja ki egymást. Nem sétálunk, hanem kirakom a teraszra a babakocsiban.

Prózai oka van, decemberben lumbágóm lett, a doki eltiltott a jeges, havas, csúszós úttól, nehogy egy csúszással újra meghúzzam a derekam. A múlt héten az a pár nap jó volt, amikor elolvadt minden, rögtön róttuk az utakat, de most újfent nem merek elindulni.

Nem tehetek róla, szoptatom, így semmiféle idegstimuláló gyógyszert, injekciót nem kaphatok, és nem szeretnék megint 1 hétig feküdni bénaként.

Le lehet pontozni ezért.

2017. febr. 9. 15:29
 16/22 anonim ***** válasza:
92%
Nekem azt mondta a védőnő, hogy mínusz 5 fok alatt, illetve ha eső, erős szél vagy nagy köd van, akkor nem lehet kivinni. (Plusz ugye itt Budapesten a szmog is bejátszott). Azért ilyen napokból volt egy pár.
2017. febr. 9. 15:40
 17/22 A kérdező kommentje:
Az oké, hogy extrém időben ki nem teszi az ember a lábát, de ez a baba konkrétan 3x volt a házon kívül. Ebből 2 orvosi vizsgálat miatt. Na mindegy, nem kattogok tovább rajta.
2017. febr. 9. 15:49
 18/22 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudom hol laksz kedves kérdező, de nálunk januárban nem volt 3 olyan nap, hogy az alábbiak közül legalább az egyik ne lett volna meg: eső/hó, szél, mínuszok, köd, szmog, jeges járda.
2017. febr. 9. 16:03
 19/22 anonim ***** válasza:
82%
7-es, 11-es. Veletek értek egyet!
2017. febr. 9. 16:07
 20/22 anonim válasza:
55%
Nekem december elején született, sajnos nagyon keveset voltam kint vele. Ennek az oka hogy kivittem, 10 perc és sír (nem hogy elaludna a levegőtől, ááá..) és mindig be kellett hoznom. Így már nem is vittem. De nagyon várom a tavaszt hogy akkor se kelljen bejönni ha sír.
2017. febr. 9. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!