Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki vitte már ki január végén...

Ki vitte már ki január végén született babáját levegöre?

Figyelt kérdés
Lányon január 28-án született. De ebbe a nyirkos idöben még nem mertem kivinni. Vagy már ki kellett volna már mennünk?
2016. febr. 27. 21:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
én már kivittem volna két hetesen par percekre, aztan noveltem volna az idot. nincsenek fagyok. nem ertem miert ne lehetne kivinni.
2016. febr. 27. 21:16
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Milyen nyirkos idő? Napsütés volt ma és tegnap is. Meg korábban is volt ilyen.

Igen, vidd ki, kell neki a friss levegő. Öltöztesd fel és tegyél szélfogót a babakocsira. CSecsemő, nem cukorbábu.

2016. febr. 27. 21:17
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy hónapos? Már órákat sétálhatnál vele. Egy hetesen ki lehet vinni.
2016. febr. 27. 21:22
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen voltunk kint , tíz naposan először, azóta majdnem minden nap., ma pl több mint egy órát sétáltunk délben olyan szépen sütött a nap.

Persze a baba az első, de hogy bírod hogy nem mozdultál ki egy hónapja a lakásból???

2016. febr. 27. 21:27
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem most januárban született a fiunk, de akkor sem volt.jobb idő, és két hetesen kivittük. Nemrég melegrekord dőlt meg.... Mire vársz? Nincs cukorból!
2016. febr. 27. 21:36
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi is két hetesen vittük le sétálni, előtte bent meg az erkélyen levegőztünk, szerintem már rég kivihetted volna.
2016. febr. 27. 21:44
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Jaj,ne legyél paramami,én már pár naposan tologattam a teraszon,először 1-2 percet,aztán fokozatosan növeltem az időt.Nagyon jókat alszik a levegőn.Nem a hidegtől fázik meg senki sem.
2016. febr. 27. 21:51
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

hétfőn nálunk 19 fok volt! pulcsiban sétáltunk :O

én a decemberi gyerekemre 1,5 hetesen nyitottam rá az ablakot, 2 hetesen mentünk ki először, 1 hónapos korában már az erélyen aludt napi 3 órát.

szerintem ezzel már ártasz, friss levegő kell az egészséges fejlődéshez. mondjuk oké, te most szültél, minden új, de a férjed, anyukád, anyósod, védőnő (főleg ő) nem szólt, hogy már rég menni kéne?

2016. febr. 27. 22:03
 9/13 anonim ***** válasza:

milyen nyirkos időről van szó? pulóverben lehet utcára menni.:) amúgy nem biztos, hogy a kérdező sem ment utcára egy hónap alatt, lehet, csak a gyereket tartja benn, és vigyáz rá valaki, ő csak kimegy, mégiscsak egy felnőtt ember...mármint...remélem, kiment eddig is.

vidd ki a gyereket holnaptól!

2016. febr. 27. 22:16
 10/13 anonim ***** válasza:
bakker ez komoly hogy egy honapja nem vitted ki?? a vedono ne tajekoztatott/ nem kerdezted tole mikor lehet kivinni? mar egy hetesen ki lehet vinni 10 percekre 2-3 het utan meg akar egy orara is, foleg most hogy nap mint nap dol meg a melegrekord mindenhol...milyen nyirkos ido?? puloverben metszettem a bokrokat delutan (eszak pest)
2016. febr. 27. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!