1 hós babát kivisztek levegőre ilyen időben?
Figyelt kérdés
Voltunk már kint sétálni (amikor napsütés volt), de ettől a ködös időtől óckodom, pedig vidéken lakunk, nem egy szmogos nagyvárosban. Ti hogy álltok a levegőzéssel?2015. dec. 28. 19:12
1/11 anonim válasza:
Igaz az én babám 3 hónapos de ma is sétáltam vele 40 percet.
Én kivinném a helyedben egy 20 percre. Ennyi kell!;)
2/11 anonim válasza:
A két naggyal esőben és fagyban is mentünk mindennap, ködös vagy szmogos időben viszont csak akkor mentünk ki, ha muszáj volt. A legkisebbel már elkényelmesedtem, és csak szép időben mentünk :)
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. 😊 A hidegtől és fagytól (jó, nem -20) nem félek, csak ez a köd bizonytalanít el.
2015. dec. 28. 19:24
5/11 anonim válasza:
De mi a baj a köddel? A szmog, füst engem is zavar, de a köd nem. Mi mentünk a fiunkkal ilyen időben is, sőt hóesésben is, mert imádok havazásban (nem hószakadásban andalogni), a fiunk meg aludt a meleg babakocsiban takaró alatt.
6/11 anonim válasza:
Tartom magam ahhoz, amit nekem javasoltak: akkor vidd, ha neked is lenne kedved olyan időjárásban sétafikálni.
Büdös ködben nincs. Mondjuk itt szmog is van.
Szakadó esőben, szélviharban és hőségriadóban se megyünk.
Amíg csak a babakocsiban fekszik, nem vesz részt aktívan a sétában, ez alapján döntök.
7/11 anonim válasza:
Kint aludt több mint két órát. Tény, hogy ronda köd van, de nem volt olyan vészesen hideg. Mi is kint tevékenykedtünk.
8/11 anonim válasza:
6-os, ez mennyire jó megfogalmazás! Én így csinálom, de nem tudtam volna ilyen jól elmondani :)
9/11 anonim válasza:
Én kivittem. 2-3 órát sétáltunk,végig aludta:-) de nem volt sem köd sem pedig szmog,még a nap is sütött. :-) de azért hideg volt.
10/11 anonim válasza:
6-os: ezzel csak az a baj, hogy sok lusta ember akkor sosem viszi ki a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!