Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kéz, láb, száj betegség?

Kéz, láb, száj betegség?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy nem pont babás téma.29 hetes kismama vagyok.Ma kiderült,hogy a 4 éves kislányomtól elkaptam a kéz,láb,száj betegséget.Terhesség alatt volt valakinek ilyen virusos fertőzése?Okozott a babánál,valami károsodást?A bőrgyógyász nem mondta,hogy aggódnom kellene,de a neten olyan sok szörnyűséget össze olvastam már...
2017. febr. 8. 15:09
 1/7 anonim ***** válasza:
A vìrus nem, de nem mindegy mit kapsz rá. Nekem a bőrgyógyász adott egy krémet rá, másnap a nődoki azt rögtön kidobatta és a gyerekorvossal egyeztetve írz fel másikat hogy azt lehet terhesen is használni
2017. febr. 8. 16:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,megnyugtatták.Csak folyékony púdert kaptam rá.Neked meddig viszkettek a kiütések?Nekem tegnap kezdődött,de nagyon borzasztó
2017. febr. 8. 16:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen, már sirni tudtam volna a tenyerem annyira viszketett. Ezen a jegelés sokat enyhített.

Nekem a számon szerencsére nem lett.

Kitartás nekem pár nap alatt elmúlt a krémtől.

2017. febr. 8. 17:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Nekem a tenyerén ès a talpán viszket borzasztóan.Aludni sem bírtam az èjjel,annyira fájt.Te hány hetes terhes voltál,amikor elkaptad?
2017. febr. 8. 18:17
 5/7 anonim ***** válasza:

24. hetes voltam

Javul már?

2017. febr. 9. 13:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Ma már sokkal elviselhetőbb,remèlem hamarosan elmúlik.
2017. febr. 9. 16:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Tudom, hogy már régi a kérdés.. de mégis, hátha a kérdező jár még erre. Mi lett veletek? Egészséges lett a baba?

Én tavaly már átestem rajta, és nagyon nagyon megviselt. Magas láz, fájdalmas kiütések (kisfiamtól kaptam el) és köröm leesés, a bőröm mire mindenhol leesett, lehámlott az egész kezdetétől több mint 2,5-3 hónap volt.

Most úgy voltunk vendégségbe 2 napot, hogy kiderült valaki itt átesett rajta. Láttam is hogy hámlik még a keze, talpa. De abetegséget kb 2,5 hónapja kapta el. Szóval nem tudom mennyire gáz a helyzet, de azon aggódom, nehogy újara elkapjam.

28 hetes kimama vagyok.. ezért érdekelne, hogy veletek/veled kérdező minden rendben volt-e anno! Köszönöm.

2023. aug. 19. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!