Bajt okozok a 2 hónapos babámnak, aki 6,5 kg, ha 5 hónaposoknak való cumit adok neki?
Figyelt kérdés
Még ott figyel a polcon a cumi, de nem találtam ilyet picibe.Ilyenkor deformál, vagy adhatom neki.Más forma mint a többi ezért nem tudom összehasonlítani./MAM/2008. okt. 10. 11:08
1/4 anonim válasza:
A Dm-ben vagy más drogériában kapsz neki való cumit. Attól, hogy nagy a súlya még kicsi babának számít. Amennyiben nem tudsz beszerezni korához való cumit inkább ne adj neki!!!
2/4 anonim válasza:
Korának megfelelö cumit vegyél,mert puha szájpadlása,még formálódik.Majd 5-6 hónaposan neki.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Bababoltokban,DM,Rossman,Tesco vagy az interneten is tudsz neki való cumit venni.Az "1"-es cumik 0-6hónapos korig jó,olyat vegyél.
Nekünk a NUK cumi vált be :) a cici formája miatt nagyon szereti a kislányom.
Boldog babázást!
4 hónapos kislány anyukája
4/4 anonim válasza:
Nekünk csak a mam mini ulti action vált be,ez egy kicsit barázdázott felületű..nem kevés fajtát kipróbáltunk mire ráleltem erre,ezt elfogadja.sok cuminál én semmi különbséget nem láttam a nagyságában ,formájában..ez amit mi vettünk ez is 0-7hósig jó ,mért ne lenne jó neki az 5hónapos?..Elvégre nem kell minden hónapban más korosztályút venni...ismertem olyat akinek egy fajtát a szájába tettek és csak azt fogadta el végig,te is olyan ra szokasd rá amit tuti be tudsz szerezni majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!