Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos kisfiam pár hete...

8 hónapos kisfiam pár hete kapdos a füléhez, lehet fülgyulladása?

Figyelt kérdés
Par hete vettem eszre erre megnyugtattak hogy csak almos vagy csak birizgalja, en szinten igy gondoltam. Tegnap este furdes utan elkezdte fogni folyamatosan beleneztem es lattam barnas-sargas fulzsirt bele nyultam a torolkozo csucskevel mire o handos vigaszthatatlan sirasba kezdett. Hozzateszem meg sosem csinalta pedig mindig 3 naponta tisztitom afulet a torolkozovel. Laztalan eszik rendesen jo kedvu....de vakarassza a fulet ma reggel is es lattam hogy ki is kaparta most sebes(gombostu fejnyi seb). Az orvost felhivtam aki Cenacomb nevu antibiotikumos kenocsot irt fel latatlanul de nem merem hasznalni.
2008. okt. 10. 10:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha be van gyulladva a füle az fáj. Ezt pedig úgy tudod "megvizsgálni" ha picit megnyomkodod a fülét minden oldalról, ha elkapdossa a fejét, esetleg sír is, valószínüleg fáj neki. Vidd el orvoshoz, és igazad van, látatlanul ne kenegesd. Pláne antibiotikumos kenőccsel.
2008. okt. 10. 10:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Még az előbb(1. válasz) amit írtam azt fűzném, hogy az én kislányom is 8 hónapos, neki is rossz szokása a fülét huzibálni, néha a kis éles körmével meg is sérti. De ő a mi fülünket is markolássza ha ölben van és azt is megsebesíti, olyan erővel bele tud kapaszkodni. :)
2008. okt. 10. 10:55
 3/6 A kérdező kommentje:

Szia, megcsinaltam nem sirt es nem kapdosta el a fejet de odanyult es nem engedi hogy tovabb folytassam es fura arcot vagott:)

Mindegy elviszem a dokihoz hogy nezze meg az a bizti.

Koszonom valaszod!

2008. okt. 10. 10:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen o is a kormevel sertette fel sot a mienket is szokta sot.... ezert nem vagyok biztos a dolgomban lehet csak megszokasbol piszkalja....
2008. okt. 10. 10:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia.

Ne aggódj,nem hiszem,hogy gyulladás lenne.azt másként jelezné.

Az én lányom 8,5 hónapos,ö is húzogatja,piszkálja a fülét.E`n azt hittem a haja csikizi,de nem...Sajna "rossz"szoka´s ez babáknál.

2008. okt. 10. 12:24
 6/6 A kérdező kommentje:

Koszonom mostmar tenyleg kezdek megnyugodni. Csak meg a hangos sirast nem ertem, de lehet rooszul viselte hogy en nem ugy nyultam a kisfulehez esetleg ahogy o elvarta volna:(

Koszonom megegyszer a valaszokat!

2008. okt. 10. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!