Hogyan veszem észre, hogy kislányomnak fülgyulladása van?
Az apukájának nagyon gyakran volt fülgyulladása, ezért gondolom, hogy örökölte a hajlamot. Azon gondolkoztam, hogy 13 hónapos kislányom mivel még nem beszél, nem tudom, mivel jelezne nekem.
Esetleg valakinek hasonló tapasztalata van?
Hosszas dilemma után úgy döntöttem, hogy lereagálom az előző választ.
Szóval!!! Ezekre a tünetekre magamtól is rájöttem, DE az egyik ismerősünk gyerekének fülgyulladása volt és sajnos az anyukája ezeket a tüneteket nem tapasztalta, tehát nem is vette észre (csak megjegyzésként - nem első gyerek).
Sajnálom, hogy a "szuperanyukák" ilyen arogánsan válaszolnak a feltett kérdésemre.
Természetesen észreveszem, hogy beteg a gyerekem, és eszem ágában sincs jósolni a betegséget (, de mint tudjuk, mindenki magából indul ki).
Remélem, sosem lesz a fülével gond, egyszerűen csak tudni akartam AZOK véleményét, akiknek már volt ilyen jellegű tapasztalata. Nem a rosszaló leszólásokat akartam gerjeszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!